Tiesioginių skrydžių iš Vilniaus į Dubajų ir Tenerifę startas: štai kiek gali kainuoti

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ praneša apie tiesioginių skrydžių iš Vilniaus į Dubajų ir Tenerifę startą – tai dvi populiarios atostogų kryptis, kurias iš Vilniaus bus galima pasiekti tiesioginiais skrydžiais.

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ praneša apie tiesioginių skrydžių iš Vilniaus į Dubajų ir Tenerifę startą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ praneša apie tiesioginių skrydžių iš Vilniaus į Dubajų ir Tenerifę startą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2023, 10:18 AM

Nuo artėjančio žiemos sezono „airBaltic“ vykdys tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Dubajų ir Tenerifę. Šios kryptys garsėja nuostabiais paplūdimiais, šiltu oru ir nuostabia gamta. Be to, abiejose vietovėse yra daugybė lankytinų vietų, kuriose galima susipažinti su vietos kultūra ir istorija.

Be naujų maršrutų, „airBaltic“ taip pat padidins skrydžių iš Vilniaus į Malagą dažnumą žiemos sezono metu, kad daugiau keliautojų galėtų susipažinti su dar viena šilta ir įdomia atostogų kryptimi.

„Džiaugiamės galėdami pranešti, kad pirmą kartą istorijoje pradedame tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Dubajų ir Tenerifę. Tai keleiviams suteikia galimybę susipažinti su nuostabiomis šalimis. „airBaltic“ siekia savo klientams pasiūlyti patogiausias keliavimo galimybes. Tikime, kad nauji maršrutai puikiai papildys esamą krypčių pasirinkimą“, – teigia „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Visą žiemos sezoną „airBaltic“ Vilniuje dislokuos papildomą orlaivį, tad iš viso Vilniuje bus du orlaiviai.

Kryptimis Vilnius – Tenerifė (Ispanija) ir Vilnius – Dubajus bus vykdomi du savaitiniai skrydžiai. Iš Vilniaus į Tererifę pradės skraidinti nuo spalio 31 d., o į Dubajų – nuo lapkričio 1 d. Mažiausia kaina (į vieną pusę), įskaitant mokesčius, rinkliavas ir aptarnavimo kainą, svetainėje www.airBaltic.com, jei yra laisvų vietų, į Tenerifę gali siekti 215 eurų, o į Dubajų – 235 eurus.

Kaip jau buvo pranešta, „airBaltic“ paskelbė artėjančio žiemos sezono skrydžių tvarkaraštį. Aviakompanija pradeda 11 naujų maršrutų iš Baltijos šalių ir Tamperės (Suomija) bei pasiūlys apie 80 maršrutų savo tinkle, kurie sujungs Rygą su kitais regiono miestais. Tai didžiausias „airBaltic“ istorijoje naujai pridėtų maršrutų skaičius per žiemos sezoną.

Nuo šiol visus naujus maršrutus patraukliausiomis kainomis galima užsisakyti „airBaltic“ interneto svetainėje www.airbaltic.com. Pirmoji naujų žiemos sezono krypčių pardavimo kampanija prasidės gegužės 16 d.

„airBaltic“ iš Vilniaus, Rygos, Talino ir Tamperės skraidina daugiau nei 70 krypčių, Europoje, Skandinavijoje, NVS ir Artimuosiuose Rytuose. Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį ir bilietus galima rasti bendrovės tinklalapyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.