Naujos paslaugos keliasi į Palangą: pernai bandę sėkmę šiemet vietą užleido kitiems

Pernai vasarą Palangos rinką išbandęs „Bolt Food“ šiemet iš kurorto pasitraukė ir vietą užleido „Wolt“, kuris tiki savo sėkme ir žada veikti ne tik šiltuoju sezonu, bet ir ištisus metus.

Pernai vasarą Palangos rinką išbandęs „Bolt Food“ šiemet iš kurorto pasitraukė ir vietą užleido „Wolt“.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Pernai vasarą Palangos rinką išbandęs „Bolt Food“ šiemet iš kurorto pasitraukė ir vietą užleido „Wolt“.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Pernai vasarą Palangos rinką išbandęs „Bolt Food“ šiemet iš kurorto pasitraukė ir vietą užleido „Wolt“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Pernai vasarą Palangos rinką išbandęs „Bolt Food“ šiemet iš kurorto pasitraukė ir vietą užleido „Wolt“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Pernai vasarą Palangos rinką išbandęs „Bolt Food“ šiemet iš kurorto pasitraukė ir vietą užleido „Wolt“.<br>T.Bauro nuotr.
Pernai vasarą Palangos rinką išbandęs „Bolt Food“ šiemet iš kurorto pasitraukė ir vietą užleido „Wolt“.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 18, 2023, 10:45 AM, atnaujinta Jun 19, 2023, 4:31 PM

„Wolt“ laikinasis generalinis direktorius Baltijos šalims Mantas Lomsargis skaičiuoja, kad Palanga yra aštuntasis Lietuvos miestas, kuriame pradėjo teikti paslaugas. Čia pradėjo veikti, nes pajuto augantį poreikį.

„Bėgant metams iš klientų, mažmeninės prekybos ir restoranų partnerių sulaukdavome vis daugiau klausimų ir užklausų apie plėtrą į vasaros sostinę. Šis užklausų kiekis mums suteikė pasitikėjimo ir paskatino apsvarstyti galimybes pradėti teikti pristatymo paslaugas Palangoje.

Vasarą Palangoje svečių ir nuolatinių gyventojų padaugėja. Užuot stovėję eilėse prie kavinės ar ieškoję parduotuvės, kurioje galėtų įsigyti apsauginio kremo nuo saulės, žmonės turi galimybę per 30 minučių gauti viską, ko jiems gali prireikti, iki pat savo vasarnamio ar viešbučio durų bei išbandyti pristatymo punktus prie paplūdimio“, – portalui lrytas.lt komentavo M.Lomsargis.

Jis nurodė, kad šiuo metu programėlės vartotojai gali užsisakyti iš daugiau nei 20 vietinių partnerių, o vasaros sezonui įsibėgėjant šis skaičius turėtų augti. Gyventojai ir svečiai gali užsisakyti iš „Meatbusters“, „Vandenis“, „Pizza Express“, „Crisperia“, „CANCAN Pizza“ restoranų ir kavinių, taip pat įvairių prekių iš „Rimi“ ar „Bottlery“, kitų vietų.

M.Lomsargis žada, kad šios paslaugos Palangoje bus prieinamos ne tik vasaros sezonu, bet ir visus metus.

Kiek šiuo metu Palangoje turi kurjerių, įmonė neatskleidė, grįsdama tuo, kad yra akcinė bendrovė ir todėl tokios informacijos neteikia.

Kurjeriai-partneriai tai žmonės, su kuriais „Wolt“ bendradarbiauja, bet jie nėra mūsų tiesioginiai darbuotojai. Visi norintys pradėti partnerystę, privalo turėti Lietuvos Valstybinės Mokesčių Inspekcijos išduotą individualios veiklos pažymą. Kurjeriams-partneriams šis bendradarbiavimo modelis leidžia derinti kelias veiklas vienu metu, taip pat atsiveria galimybė lanksčiai pasirinkti, kada ir kur pradėti partnerystę su mumis“, – tiek paaiškino įmonės atstovas.

Palangoje savo jėgas dar pernai išbandė ir „Bolt Food“. Visgi vos pasibaigus vasarai pasitraukė.

Kaip portalui lrytas.lt aiškino „Bolt Food“ vadovas Baltijos šalims Justinas Bambalas, bendrovė į šį miestą bei kitus kurortus dėl juose veikiančių restoranų ir užsakymų apimčių žvelgia kaip į sezoninį projektą.

Visgi šiemet vasarą programėlėje liko galimybė pasirinkti tik vieną restoraną, bet ir prie jo nurodyta, jog užsakymai laikinai nepriimami.

„Praėjusiais metais ėmėmės veiklos Palangoje, bet šiais metais nusprendėme fokusuotis į esamų miestų kokybės gerinimą. Nepaisant to, į perspektyvas pajūryje žiūrime pozityviai, todėl kitais metais neabejotinai tokią galimybę svarstysime“, – komentavo J.Bambalas.

Pernai platformoje buvo galima rinktis iš maždaug 10 Palangos restoranų. Šiemet programėlėje liko tik vienas restoranas – „Meatbusters“ – jo paties prašymu.

„Klientus aptarnauja paties restorano kurjeriai“, – nurodė J.Bambalas.

Šio restorano administratorė „Vakarų ekspresui“ sakė, kad maisto pristatymo paslauga per „Bolt Food“ dabar neveikia, nes serga kurjeris, kuris aptarnauja tik šį restoraną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.