Rusai šia kryptimi ėmė skraidyti gerokai dažniau: per dieną lėktuvai pakyla ne po vieną kartą

Rusijos aviacijos kompanija „Azimut“ ir Sakartvelo bendrovė „Georgian Airways“, kuriai taikomos Ukrainos sankcijos, padidino skrydžių tarp Maskvos ir Tbilisio skaičių.

„Georgian Airways“ padidino skrydžių skaičių, tačiau savo tinklalapyje tai kukliai nutylėjo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Georgian Airways“ padidino skrydžių skaičių, tačiau savo tinklalapyje tai kukliai nutylėjo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Maskva.<br>Pexels nuotr.
Maskva.<br>Pexels nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 3, 2023, 12:38 PM

Kaip praneša „Azimut“ spaudos tarnyba, kuria remiasi UNIAN, dabar kompanijos lėktuvai atliks ne vieną, o du skrydžius per dieną. Be rytinio reiso atsirado vakarinis.

„Georgian Airways“ taip pat padidino skrydžių skaičių, tačiau savo tinklalapyje tai kukliai nutylėjo. Iki šiol bendrovė atlikdavo vieną reisą per dieną. Bet, kaip pažymi Laisvės radijo Kaukazo redakcija, „Georgian Airways“ savo svetainėje pradėjo pardavinėti bilietus į papildomus skrydžius pirmadieniais, ketvirtadieniais ir sekmadieniais.

UNIAN primena, kad dabartinė Sakartvelo valdžia atsisakė taikyti sankcijas Rusijai dėl invazijos į Ukrainą ir pradėjo didinti prekybą su šalimi agresore. Gegužę po ilgos pertraukos buvo atnaujintas oro susisiekimas tarp šalių.

Demonstratyvus Maskvos ir Tbilisio suartėjimas sukėlė labai neigiamą Ukrainos ir Vakarų šalių reakciją. ES šalys Sakartvelo atstovui įteikė notą dėl oro eismo atnaujinimo, o Ukraina įvedė sankcijas šiuos skrydžius pradėjusiai Sakartvelo bendrovei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.