Nuo vieno kelionių organizatoriaus nukentėję vartotojai kviečiami jungtis prie grupės ieškinio

Vilniaus apygardos teisme priimtas grupės atstovo, Lietuvos nacionalinės vartotojų federacijos, pareikštas grupės ieškinys dėl pripažinimo, kad kelionės organizatorius neįvykdė įsipareigojimų ir pažeidė grupės narių teises bei interesus, praneša Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba (VVTAT).

Kelionės organizatorius World Visitor AS veikė per kelionės agentą UAB „Orange Style“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kelionės organizatorius World Visitor AS veikė per kelionės agentą UAB „Orange Style“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2023, 9:41 AM

Atsakovas šioje byloje yra Norvegijoje registruota „World Visitor AS“. Kelionės organizatorius World Visitor AS veikė per kelionės agentą UAB „Orange Style“.

Grupę sudaro 124 turistai/vartotojai, nukentėję nuo kelionės organizatoriaus „World Visitor AS“, kuris neįvykdė įsipareigojimų įvykdyti iš anksto organizuotas turistines keliones bei ekskursijas į Italiją, Dubajų (JAE), Paryžių (Prancūziją), Sakartvelą, Ispaniją, Monaką, Vokietiją, Turkiją ir kt., ir negrąžino nei už keliones, nei už kitas su kelionėmis susijusias paslaugas, sumokėtų piniginių lėšų, neatlygino vartotojams neturtinės žalos.

Norintys prisijungti prie bylos ir tapti grupės nariais, kviečiami iki rugsėjo 29 d. kreiptis į Lietuvos nacionalinę vartotojų federaciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.