„GOD Lithuania“ jungiasi su gerai pažįstama partnere ir keičia pavadinimą: nuo šiol ji – „Hyand“

Iki šiol Lietuvos rinkoje „GOD Lithuania“ vardu žinoma IT paslaugų teikėja nuo dabar bus atpažįstama nauju „Hyand“ pavadinimu. Tokius pokyčius lėmė strateginis susijungimas, kurį vykdo dvi įmonės: MT ir „GOD.dev“. „Šis žingsnis reiškia ne tik padidėjimą, bet ir praktines pasekmes mūsų kasdieniniam darbui“, – sako „GOD Lithuania“ vadovė Vilma Khmaladzė. O naujosios įmonės technologijų vadovas Igoris Krahne priduria: „Per daugelį metų abi bendrovės sukaupė didelę patirtį, susijusią su individualiai pritaikyta programine įranga ir kitomis IT paslaugomis įvairiose pramonės šakose, ir pelnė puikią reputaciją rinkoje. Šios kompetencijos nepaprastai gerai papildo viena kitą“.

Iki šiol Lietuvos rinkoje „GOD Lithuania“ vardu žinoma IT paslaugų teikėja nuo dabar bus atpažįstama nauju „Hyand“ pavadinimu.
Iki šiol Lietuvos rinkoje „GOD Lithuania“ vardu žinoma IT paslaugų teikėja nuo dabar bus atpažįstama nauju „Hyand“ pavadinimu.
Technologijų vadovas Igoris Krahne.
Technologijų vadovas Igoris Krahne.
V.Khmaladzė.<br>„GOD Lithuania“ nuotr.
V.Khmaladzė.<br>„GOD Lithuania“ nuotr.
Iki šiol Lietuvos rinkoje „GOD Lithuania“ vardu žinoma IT paslaugų teikėja nuo dabar bus atpažįstama nauju „Hyand“ pavadinimu.
Iki šiol Lietuvos rinkoje „GOD Lithuania“ vardu žinoma IT paslaugų teikėja nuo dabar bus atpažįstama nauju „Hyand“ pavadinimu.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Mar 4, 2024, 10:59 AM, atnaujinta Mar 4, 2024, 12:21 PM

Abi įmonės – „GOD.dev“ ir MT – jau ilgą laiką bendradarbiauja kaip partnerės. Susijungusi naujoji grupė galės panaudoti kiekvienos buvusios įmonės patirtį ir unikalius privalumus, kurie bus naudingi tiek klientams, tiek ir darbuotojams. „Be to, – sako V.Khmaladzė, – mūsų pramonėje vyrauja tendencija, kad, norint ateityje būti laikomam potencialiu partneriu, būtina teikti kuo didesnę įvairovę paslaugų. Mažesniems paslaugų teikėjams darosi vis sunkiau patikimai pasiūlyti visą spektrą ieškomų paslaugų klientui“.

Šiuo metu „Hyand“ daugiausia dėmesio skiria klientams iš vokiškai kalbančių šalių. Tačiau ateities strategija numato didinti „Hyand“ pasaulinę įtaką, iš esmės fokusuojantis į plėtrą Europoje.

„Mūsų būsimi klientai – ir vidutinio dydžio įmonių, ir stambių tarptautinių korporacijų atstovai. Plėsdami paslaugų portfelį ir stiprindami savo pozicijas rinkoje, tikimės, kad tarp mūsų klientų pastebimai didės didesnių korporacijų dalis. Iš esmės mūsų tikslas – laikytis konkrečiam sektoriui būdingo požiūrio į savo pozicionavimą, taip užtikrinant, kad savo klientams teiksime aukščiausio lygio profesionalias konsultacijas“, – planais dalijasi „GOD Lithuania“ vadovė.

Klientai netrukus pajus strateginio susijungimo pokyčius – jie galės tikėtis platesnio, inovatyvesnio technologijų portfelio: abi įmonės veikia toje pačioje rinkoje ir yra nepriklausomos programinės įrangos kūrėjos, tačiau įmonių klientų bazės, pramonės šakos ir regioninė veikla puikiai papildo viena kitą.

„GOD.dev“ ir MT siūlo bendras paslaugas, tokias kaip tvarių IT infrastruktūrų projektavimas, „Agile“ programinių sprendimų pagal užsakymą kūrimas, modernios debesų ir krašto kompiuterijos paslaugos. Tačiau kiekviena įmonė turi savo unikalią patirtį. Pavyzdžiui, MT gali pasigirti plačiais analitikos, „low-code“ ir „MuleSoft“ gebėjimais, o „GOD.dev“ specializuojasi SAP ir „mainframe“ technologijose. Apibendrinant galima teigti, kad susijungimas leidžia naujai bendrovei patenkinti klientų poreikius, siūlant dar platesnį produktų ir paslaugų asortimentą, o tai gerokai sustiprina jos padėtį rinkoje.

Kartu į vieną susijungusios įmonės galės patenkinti visus klientų poreikius, siūlydamos platesnį produktų ir paslaugų asortimentą, specialistai sklandžiai nuo pradžios iki pabaigos teiks išsamų ieškomų IT sprendimų ir galimybių rinkinį. Pasak V.Khmaladzės, kartu su būdingu įsipareigojimu siekti kokybės, kuri įsišaknijusi pagrindinėse „Hyand“ vertybėse, bus užtikrinta konkurencinga kaina. Tą leidžia padaryti taikomos veiksmingos sąnaudų taupymo strategijos. IT ekspertai garantuoja profesionalius standartus ir veiksmingą projektų valdymą, taip pat gebėjimą atsižvelgti į individualius klientų poreikius. „Mūsų dėmesys ir toliau sutelktas į novatoriškų ir tvarių sprendimų teikimą“, – sako V.Khmaladzė.

„Susijungimo žingsnis reiškia ne tik padidėjimą, bet ir praktines pasekmes mūsų kasdieniniam darbui. Lietuvoje naujausių technologijų ir inovacijų naudojimas bus mūsų darbo kasdienybė, suteikiant mums galimybę siekti aukščiausių tikslų. Atsiras daugiau galimybių dalintis žiniomis su filialais ir kolegomis iš kitų šalių, nes esame vieninga komanda su bendrais tikslais ir galimybėmis. Be to, turėsime didesnę IT technologijų akademiją, kuri veikia visoje kompanijoje, įtraukdama ir stiprindama talentus Lietuvoje bei visoje Europoje. Lietuvoje IT specialistai galės geriau susikoncentruoti ir tapti ekspertais vokiškoje IT industrijoje. Dalyvavimas vokiškuose projektuose leis jiems kurti ir bendradarbiauti su šios srities ekspertais.

Be to, turint omenyje, kad vokiška automobilių industrija garsėja įvairove ir aukštų technologijų lygiu, tai suteiks galimybę dalyvauti įvairiuose įdomiuose ir inovatyviuose projektuose“, – mini pašnekovė.

Vokietija apskirtai yra viena iš didžiausių ir stipriausių pramoninių šalių Europoje, todėl tai – puiki rinka inovatyvioms technologijoms ir paslaugoms. Tai gali būti tvirtas pagrindas Lietuvos IT specialistų karjerai, atveriantis duris įvairioms galimybėms tarptautinėje IT rinkoje.

Norintiems išbandyti save šioje rinkoje verta žinoti, kad V.Khmaladzės vadovaujama įmonė ieško asmenų, turinčių įvairių įgūdžių ir patirties, įskaitant programinės įrangos inžinierius, Java programuotojus, UX/UI dizainerius, DevOps infrastruktūros ekspertus, Full-stack programuotojus, COBOL programuotojus, projektų vadovus, Scrum meistrus, tinklo administratorius, MuleSoft specialistus.

„Darbuotojų augimas yra mūsų prioritetas. Nesvarbu, ar samdome patyrusį profesionalą, ar dar tik karjerą pradedantį praktikantą, esame pasiryžę padėti visiems pasiekti didžiausią potencialą. Siūlome plačias karjeros galimybes per mokymo programas, mentorystę ir įgyvendinant ambicingus projektus. Įmonėje vertinamas komandinis darbas, o darbuotojai turi galimybę bendradarbiauti su talentingais įvairių sričių specialistais, skatinančiais kūrybiškumą ir dalijimąsi žiniomis. Mes skatiname tarptautiškumą, suteikdami galimybę darbuotojams mokytis vokiečių kalbos ir ragindami darbuotojus susipažinti su įvairiomis kultūromis“, – kalba V.Khmaladzė.

Kad darbuotojai galėtų rasti tinkamiausią pusiausvyrą, įmonė siūlo lanksčias darbo sąlygas ir nuotolinio darbo galimybes. Be to, čia dirbantiesiems mokami konkurencingi atlyginimai, suteikiamos visapusiškos sveikatos garantijos ir įvairios privilegijos, leidžiančios užtikrinti darbuotojų gerovę ir pasitenkinimą.

„Kaip įmonė esame technologijų inovacijų priešakyje, todėl darbuotojams suteikiama galimybė dirbti su naujausiais IT pramonės įrankiais, platformomis ir metodikomis. Dirbti mūsų įmonėje – tai kasdien susidurti su įdomiais iššūkiais ir tobulėjimo galimybėmis, užtikrinant, kad darbuotojai būtų nuolat įsitraukę, motyvuoti ir patenkinti savo pareigomis“, – teigia „GOD Lithuania“ vadovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.