„Citadele“ banko vadovas Johanas Akerblomas palieka banką

„Citadele“ banko vadovas ir valdybos pirmininkas Johanas Akerblomas pranešė paliksiantis šias pareigas dėl asmeninių priežasčių.

J.Akerblomas.<br>Bendrovės nuotr.
J.Akerblomas.<br>Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2024, 1:19 PM, atnaujinta Apr 4, 2024, 1:23 PM

Banko valdybai J.Akerblomas išreiškė dėkingumą už šešerius darbo metus „Citadele“ banke, per kuriuos bankas pasiekė reikšmingų rezultatų.

„Tai yra sunkus, asmeninių priežasčių nulemtas sprendimas. Tikiu, kad „Citadele“ bankas ir toliau naudosis augimo galimybėmis su nauju vadovu“, – teigia J.Akerblomas.

Suprasdami ir priimdami J.Akerblomo sprendimą, banko valdybos nariai yra dėkingi už jo prisidėjimą prie „Citadele“ banko sėkmės.

„Gerbiame Johano sprendimą. Sieksime kuo greičiau surasti tinkamiausią kandidatą perimti šias pareigas, iki tol jas ir toliau eis Johanas Akerblomas“, – sako „Citadele“ banko Rinkodaros ir komunikacijos vadovė Aiga Volksone.

„Citadele“ bankas nedelsdamas pradės naujo banko vadovo paieškas, siekdamas užtikrinti sklandų vadovo pasikeitimą ir išlaikyti nuoseklų banko augimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.