Šiauliuose duris atvers naujas viešbutis: štai kas čia lauks lankytojų

Pagrindinėje Šiaulių miesto Tilžės gatvėje duris visai netrukus atvers keturių žvaigždučių viešbutis „Suncity Hotel“.

Šiauliai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Šiauliai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2024, 11:19 AM, atnaujinta Apr 30, 2024, 11:20 AM

„Šiaulių mieste jau ilgus metus buvo pastebimas apgyvendinimo paslaugų trūkumas. Vykstant didesniems renginiams atvykę svečiai iš kitų Lietuvos miestų ar užsienio šalių susidurdavo su problematiška viešbučių paslaugų realybe. „Suncity Hotel“ apsistosiantiems svečiams suteiksime ne tik patogų apgyvendinimą, bet ir visą kokybiškų paslaugų paketą“, – pranešime cituoajamas viešosios įstaigos „Pramogų sala“ vadovas Gintaras Radavičius.

Skelbiama, kad naujajame viešbutyje svečių apgyvendinimui bus įrengta 50 šiuolaikiškų ir erdvių kambarių. Svečių komfortui čia veiks SPA oazė, kurioje bus galima mėgautis sūkurine vonia, garine ir saunos pirtimis. Antrajame aukšte įsikurs naujausių technologijų erdvi pilateso reformerių studija, masažų, grožio paslaugų terapijos centras, o norintys aktyvesnio laisvalaikio galės išsinuomoti dviračius.

Naująjį kompleksą įveiklins šiauliečių įmonių grupė, kuri šiuo metu administruoja ir „Central Hotel Radviliškis“ viešbutį.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.