Sportuoti baigęs irkluotojas tapo prezervatyvų žinovu

Panevėžyje gyvenantis 33 – jų buvęs baidarių ir kanojų irkluotojas, Europos čempionas, pasaulio vicečempionas Vytautas Vaičikonis gali daug pasakoti apie prezervatyvus – lyginti jų kainas, panašumus ar skirtumus, nurodyti išskirtines kai kurių savybes.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

Apr 29, 2014, 6:41 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:56 AM

Nieko keisto, nes panevėžietis yra įkūręs įmonę „Meilės vardan“ ir kartu su žmona internetu prekiauja prezervatyvais bei kitokiomis erotinėmis prekėmis.

Prieš kelerius metus V.Vaičikonis, būdamas profesionalus ir perspektyvus sportininkas, dėl nugaros traumos buvo priverstas palikti sportą.

„Pradžioje porą metų dar vyliausi, kad galėsiu grįžti ir toliau siekti rezultatų. Bet nuolat besikartojant nugaros skausmams supratau, jog turėsiu imtis kažko kito“, – pasakojo panevėžietis.

Pirkėjai pageidauja konfidencialumo

V.Vaičikonis kartu su žmona Dalia nusprendė įkurti internetinę erotinių prekių parduotuvę, kurioje pora nusprendė prekiauti prezervatyvais, lubrikantais ir įvairiais meilės žaisliukais.

„Kodėl prezervatyvai? Pamatėme, kad parduotuvėse ir vaistinėse jie yra palyginti brangūs. Internetu galima nusipirkti pigiau, ypač jei pasiūlysi geros kokybės daiktą“, – apie idėją pasakojo V.Vaičikonis.

Jauna šeima suprato kelis dalykus. Pirma, kad prekyba internetu reikalauja kur kas mažesnių investicijų, negu atidarant parduotuvę mieste. Antra, internetas užtikrina konfidencialumą, ir net anonimiškumą, kurio daliai pirkėjų itin reikia.

Kai kurie drovisi prekybos centre prie kasos šalia maisto produktų pasidėti pakelį prezervatyvų. Mieliau yra intymią prekę įsigyti individualiai.

Nemažai jų klientų renkasi pirkti internetu būtent dėl kainos, ir konfidencialumo. Pirkėjams pakanka elektroniniu paštu ar telefonu užsisakyti prekių. Paprastai pirkiniai juos pasiekia per vieną dieną.

„Mes galime pristatyti savo prekes tokiu būdu, kokiu pageidauja pirkėjas. Dėžutė per kurjerį gali būti atgabenta tiesiai į namus, ją klientas gali pasiimti pašte ar iš pašto siuntinių dėžutės. Panorėjus galime pristatyti į paštą iki pareikalavimo“, – sakė V.Vaičikonis.

V.Vaičikonis pasakojo, kad ne vienas pirkėjas telefonu klausia, ar jo užsakyti prezervatyvai bus tinkamai supakuoti. „Kai kas mūsų prekių užsisako į darbą. Todėl baiminasi, kad į įstaigą atgabenta dėžutė su internetiniais adresais prezikai.lt arba prezervatyvai.lt gali sukelti nepatogumų. Tačiau pardavėjai užtikrina, kad ant siunčiamos dėžutės nėra net užuominos, apie jos turinį. Viskas konfidencialu.

Teko pirkti ir tinklalapio pavadinimą

Beje, tinklalapio pavadinimą prezervatyvai.lt sutuoktiniams teko nusipirkti. Kažkas jau buvo užpatentavęs šį pavadinimą ir laukė, kol atsiras norintys jį įsigyti. Kiek kainavo ši neįprasta prekė, Vaičikoniai nepasakė, tačiau užsiminė, kad ne ką mažiau nei pirmoji jų investicija į erotinių prekių verslą.

O į verslo pradžią Vaičikoniai investavo 13 tūkstančių litų. Pradedantys verslininkai prezervatyvų ir kitų prekių atsisiuntė iš Anglijos, Vokietijos, Italijos. Pradžioje siuntos nebuvo didelės. Dabar įmonės „Meilės vardan“ prekės sandėliuojamos nuomojamoje patalpoje. Tačiau dalį jų jauna šeima atsiveža ir į butą.

Prekes pakuoja ir pirkėjams siunčia D.Vaičikonienė. Moteris šiam darbui per dieną turi skirti 6 – 8 valandas. Tiek užsakymų sulaukia internetinė parduotuvė. Dažniausiai žmonės perka prezervatyvų ir lubrikantų. Tačiau išmėgina ir masažines žvakes su feromonais, įvairius stimuliuojančius purškalus. V.Vaičikonis pasakoja, kad pas juos pasirinkimas yra kur kas turtingesnis, nei parduotuvėse. Internetu pirkėjai gali įsigyti ir pačių ploniausių pasaulyje prezervatyvų, pagamintų be latekso.

Per daugiau nei trejus metus šeimos verslas sulaukė apie 9000 klientų. Kai kurie iš jų perka nuolat.

„Dažniausiai pirkėjai užsisako 40 ar net 100 prezervatyvų rinkinius. Neretai kartu pirkti susitaria keli draugai ar šeimos. Mat vienas atsisiuntimas kainuoja penkis litus“, – pasakojo D.Vaičikonienė.

Ką apie šeimos verslą mano verslininkų draugai? Ar jie perka įmonės „Meilės vardan“ prekes? Vaičikoniai juokiasi, kad draugai ne iš karto sužinojo apie neįprastą jų šeimos verslą. Vieni pirko, kiti neskubėjo. Pastarieji pusiau rimtai juokaudavo, kad panašūs pirkiniai gali atskleisti labai daug intymių šeimos paslapčių.

Ar patys Vaičikoniai išbandė visas savo siūlomas prekes? „Norėčiau išbandyti visas. Tačiau jų tiek daug, kad bebandant nebeliks laiko dirbti“, – juokėsi verslininkas.

Pastaruoju metu įsibėgėjusį verslą vyras vis dažniau patiki žmonai. O pats skuba į kitą, širdžiai labai mielą darbą.

V.Vaičikonis dirba treneriu ir savo sportinę patirtį perduoda jauniesiems Panevėžio irkluotojams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.