Už pinigus klientus apkabinanti amerikietė vos spėja suktis

Samantha Hess – profesionali apkabintoja. Portlando mieste, Oregono valstijoje moteris neseniai atidarė parduotuvę, o į eilę per pirmąją savaitę atsistojo net dešimt tūkstančių švelnumo ištroškusių klientų. Profesionalė jiems siūlo ne tik gausybę apkabinimo pozų, bet ir laikymą už rankos, plaukų glostymą, skelbia „The Independent“.

Kiekviena apkabinimų sesija trunka po valandą, tad parduotuvei klientų netrūks dar ilgai.<br>Twitter nuotr.
Kiekviena apkabinimų sesija trunka po valandą, tad parduotuvei klientų netrūks dar ilgai.<br>Twitter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2014, 10:14 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 11:20 PM

Kiekviena apkabinimų sesija trunka po valandą, tad parduotuvei klientų netrūks dar ilgai. Vieno apsilankymo kaina – šešiasdešimt JAV dolerių (apie 165Lt). Kiekvienas susitikimas įrašomas, kad būtų užtikrintas profesionalės ir jos kliento saugumas.

„Atidariusi savo verslą, per pirmąją savaitę sulaukiau 10 tūkst. elektroninių laiškų“, - pasakojo S.Hess. Jos įsitikinimu, apkabinimų paslauga skirta ne tik suaugusiems. Verslo idėja moterį aplankė tuomet, kai jai pačiai trūko švelnumo.

„Atsidūriau tokioje padėtyje, kai mokestis už apkabinimą be jokių slaptų motyvų man atrodė kaip puiki idėja“, - dalijosi prisiminimais sėkminga verslininkė. Jos parduotuvė dirba nuo pirmadienio iki šeštadienio. Klientai skatinami dėvėti pižamas ir gali patys pasirinkti, ar sesijos metu nori tylos, ar nuoširdaus pokalbio.

„Po susitikimo Su Samantha Hess jaučiuosi daug geriau“, - savo įspūdžiais po apkabinimų sesijos dalijosi klientas.

„Jos apkabinimai pakeitė mano požiūrį į gyvenimą. Net nenumaniau, kiek daug praleidžiu. Tapau jos gerbėju ir labai laukiu kito mūsų susitikimo. Ji yra supratinga, maloni ir nuoširdi“, - džiaugėsi kitas klientas.

Parengė Emilija Riaukaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.