220 tūkst. eurų vilnietei negana: nori išlošti ir automobilį

„Mintys materializuojasi. Neseniai pagalvojau, kaip būtų gerai, kad atsirastų daug pinigų“, – taip sako vos prieš porą dienų, pirmadienį, apie „Teleloto“ loterijoje laimėtus 220 tūkst. eurų sužinojusi moteris. Beveik nuo vasaros pradžios kaupęsis „Aukso puodas“ praėjusį sekmadienį, rugpjūčio 9-ąją, atiteko Vilniuje gyvenančiai šeimai.

220 tūkst. eurų laimėtojai neturi recepto, kiek loterijos bilietų pirkti.
220 tūkst. eurų laimėtojai neturi recepto, kiek loterijos bilietų pirkti.
220 tūkst. eurų laimėtojai neturi recepto, kiek loterijos bilietų pirkti.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
220 tūkst. eurų laimėtojai neturi recepto, kiek loterijos bilietų pirkti.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Simona Viltrakytė

Aug 12, 2015, 2:51 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 2:56 PM

Pora pripažįsta: būdavo, kad pagalvodavo, jog smagu būtų laimėti kokius 20 tūkst. eurų, bet vilties, kad pavyks, daug neturėjo. O štai likimas papokštavo – padovanojo dešimt kartų didesnę sumą.

Turtus atnešusį bilietą moteris nusipirko gimtadienio proga paraginta artimųjų. Paprastai internetu bilietus perkanti šeima ir laimingąjį bilietą įsigijo sėdėdama prie kompiuterio. Jis buvo vienas iš septynių tą dieną pirktų „Teleloto“ loterijos bilietų.

Kad sėkmė gali būti kažkur netoliese, pastaruoju metu sakė jautęs ir laimingosios sukaktuvininkės sutuoktinis. „Turėjau įsitikinimą, kad reikia pirkti loterijos bilietus“, – sakė jis.

Apie apvalią sumą laimėjusios poros sėkmę kol kas nežino nei artimieji, nei draugai, šios naujienos tėvai nepasakė ir paaugliui vaikui. „Dabar niekam ir nesakysime. Žinote, kaip būna – galima daug priešų įsigyti“, – kalbėjo moteris.

Rimtų ir būtinų pirkinių šeima nėra numačiusi. Galvoja, jog būtų smagu išvykti kur nors pailsėti. Tačiau  abu jie dirba, tad sakė, jog darbų nemes ir į kitą pasaulio kraštą nelėks. Vis dėlto laimėtojai žino, jog pirmiausia lėšų skirs artimųjų sveikatai.

„Pinigai – pats bjauriausias dalykas: jie labai greitai baigiasi, todėl nereikia skubėti jų taškyti“, – sakė pinigus laimėjęs vyras.

Pasak jo sutuoktinės, gyvenime teko daug patirti, todėl laimėta suma negąsdina. „Mūsų vertybės dėl to, kad laimėjome pinigų, nepasikeitė“, – kalbėjo moteris.

Vilniečiai pirkti „Teleloto“ bilietus pradėjo terminaluose dar iki to laiko, kai televizijos eteriu imta transliuoti to paties pavadinimo loteriją, kurią vedė Sigutis Jačėnas.

Iš pradžių, anot 220 tūkst. eurų laimėjusio vyro, sekmadienio vakarais žiūrėti televizorių ir braukyti skaičius bilieto lentelėje būdavo savitas laiko leidimo būdas. Tačiau jau seniai jiedu bilietus tikrina internetu. „Nervai nelaiko. Tas pats, kas krepšinį žiūrėti. Geriau iš karto sužinoti rezultatą“, – juokdamasi pasakojo moteris.

Laimėta apvali suma – ne pirmasis sėkmingas bilietas, patekęs į poros rankas. „Ne tik ranka, bet ir gyvenimas laimingas, – šypsodamasi kalbėjo moteris. – Vis dėlto daugiau emocijų buvo ne dabar, laimėjus tokią sumą, o kai prieš kelerius metus loterijoje išlošėme daiktą buičiai.“

Kadangi laimingasis bilietas buvo pirktas internetu, naujieji turtuoliai į el.pašto dėžutę gavo pranešimą apie laimėjimą. Pasak moters, jie išsyk patikėję, kad šį kartą laimė nusišypsojo jiems.

„Jei nori laimėti, reikia žaisti ir tikėti“, – savo sėkmės receptą atskleidė moteris. O jos sutuoktinis pridėjo: „Nereikia persitempti: nereikia pykti, jei nelaimi.“

Moters rankinėje jau guli  ateinančio sekmadienio „Teleloto“ loterijos bilietai. „Reikia dabar kokį automobilį nusižiūrėti“, – juokavo moteris.

„Aukso puodą“ laimėjusi pora neturi nusistačiusi, po kiek bilietų pirkti: perka ir po vieną, ir po du, ir po septynis. Tik vyras yra pastebėjęs, jog tuo metu, kai pirkdavo po tris bilietus, sėkmės nesulaukdavo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.