„Ruptela“ pelnė Vokietijos ūkio apdovanojimą

Įmonė „Ruptela“ laimėjo „Vokietijos ūkio apdovanojimus 2016“ Lietuvoje. Prizas buvo įteiktas ketvirtadienį, 2016 m. birželio 9 d. Vilniuje.

M.Mikutėno nuotr.
M.Mikutėno nuotr.
M.Mikutėno nuotr.
M.Mikutėno nuotr.
M.Mikutėno nuotr.
M.Mikutėno nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 10, 2016, 9:20 AM, atnaujinta May 22, 2017, 6:05 AM

2007 m. įkurta įmonė kuria telematinius sprendimus transporto valdymui. Įmonė savo darbuotojams organizuoja seminarus ir mokymus.

Konkursą „Vokietijos ūkio apdovanojimai“ organizuoja Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmai Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje (AHK).

„Mūsų darbuotojai – raktas į sėkmę“ – tokia šių metų apdovanojimų, teikiamų jau vienuoliktąjį kartą, nominacija.

„Konkurso kandidatai atsiuntė mums labai įvairias ir įdomias personalo valdymo koncepcijas“, – sako dr. Kęstutis Bagdonavičius, AHK Lietuvos regiono valdybos viceprezidentas.

„Tai rodo, kad įmonės vis labiau rūpinasi savo darbuotojais. Nugalėtojo atranka mums nebuvo lengva. Galų gale iš šešių finalistų mus labiausiai įtikino „Ruptela“ su savo darbuotojus skatinančia įmonės filosofija. „Ruptela“ labai vertina gerą kolektyvo mikroklimatą ir kiekvieną darbuotoją atskirai. Tai aiškiai matėsi mums lankantis įmonėje“, – sakėK.Bagdonavičius.

„Ruptela“ rūpinasi 150-ies darbuotojų profesiniu tobulėjimu ir asmeniniu augimu: remia jų dalyvavimą seminaruose ir kvalifikacijos kėlimo kursuose. Skyrių ir grupių vadovai mokomi vietoje. Studentai aktyviai kviečiami įmonėje atlikti praktiką. „Ruptelos“ įmonės kultūra siekia tarpusavio bendrumo, tiek švenčiant įmonės sėkmę, gimtadienius ar šventes. Tai atsispindi ir patalpose, skirtose poilsiui, žaidimams, sportui, vaikams ir maldoms, kuriomis darbuotojai gali laisvai naudotis.

Šių metų nominacija – „Mūsų darbuotojai – raktas į sėkmę“, todėl Vokietijos prekybos rūmai pagerbė geriausius Lietuvos įmonių pavyzdžius, kurie kūrybingai moko ir skatina savo dabartinius bei būsimus darbuotojus. Vertinimo komisiją sudarė verslo ir politikos atstovai iš Vokietijos ir Lietuvos.

Apdovanojimą, kurio vertė 5000 eurų, iškilmingo renginio viešbutyje „Vilnius Grand Resort“ metu įteikė Vokietijos ambasadorė ir renginio globėja Jutta Schmitz.

Atvirą balsavimą internetu laimėjo įmonė-finalininkė „BTT Group“. Ji buvo apdovanota specialiu 4000 eurų vertės „Žinių radijo“ prizu.

Nugalėtojas ir kiti penki finalistai gauna nemokamą vienerių metų narystę AHK tinkle, kuris šiuo metu vienija 430 narių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?