„EPSO-G“ stebėtojų tarybos pirmininke išrinkta V. Trimbel

Birželio 10 d. vykusiame valstybės valdomos UAB „EPSO-G“ stebėtojų tarybos posėdyje bendrovės stebėtojų tarybos pirmininke išrinkta nepriklausoma narė Viktorija Trimbel.

V.Trimbel yra sukaupusi daugiau nei 22 metų profesinės patirties vadovaujant sudėtingiems strateginiams verslo ir investicijų projektams stambiose vietos ir tarptautinėse bendrovėse.<br>lrytas.lt nuotr.
V.Trimbel yra sukaupusi daugiau nei 22 metų profesinės patirties vadovaujant sudėtingiems strateginiams verslo ir investicijų projektams stambiose vietos ir tarptautinėse bendrovėse.<br>lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2016, 1:23 PM, atnaujinta May 21, 2017, 10:31 PM

„Dėkoju už išreikštą pasitikėjimą. EPSO-G įmonių grupėje laukia daug įdomių darbų ir iššūkių – strateginių energetikos projektų plėtra, veiklos procesų efektyvinimas, geriausių valdymo praktikų diegimas“, – teigė Stebėtojų tarybos pirmininkė V. Trimbel.

V. Trimbel yra sukaupusi daugiau nei 22 metų profesinės patirties vadovaujant sudėtingiems strateginiams verslo ir investicijų projektams stambiose vietos ir tarptautinėse bendrovėse, valstybiniame ir privačiame sektoriuose. Naujoji bendrovės Stebėtojų tarybos pirmininkė įtraukta į „Top-100 Women in Tech in Europe 2012“ sąrašą, apdovanota „Paul Harris Fellow“ ženklu už visuomeninę veiklą.

Stebėtojų taryba yra kolegialus UAB „EPSO-G“ bei jos dukterinių bendrovių veiklos priežiūrą atliekantis organas. „EPSO-G“ Stebėtojų tarybą sudaro penki nariai, iš kurių du yra nepriklausomi. Stebėtojų taryba renkama ketverių metų laikotarpiui. Remiantis bendrovės įstatais, kandidatai į Stebėtojų tarybos pirmininko poziciją teikiami iš nepriklausomų Stebėtojų tarybos narių.

„EPSO-G“ stebėtojų tarybai taip pat priklauso Energetikos ministerijos kanclerė Inga Černiuk, Energetikos ministerijos Teisės skyriaus vedėja Agnė Amelija Petravičienė, ministro pirmininko patarėjas Audrius Misevičius ir nepriklausomas narys Raimondas Rapkevičius.

2015 m. patvirtintos „EPSO-G“ korporatyvinio valdymo gairės, kuriomis remiantis, pagal pažangiausias tarptautinių organizacijų rekomendacijas, pertvarkomas EPSO-G grupės valdymas. Korporatyvinio valdymo pertvarka siekiama efektyvios valstybės kontrolės, pasitelkiant profesionalią vadybą. „EPSO-G“ ir dukterinių įmonių valdybose valdymas patikėtas profesionaliems vadovams ir nepriklausomiems nariams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.