Lyderiai valgo paskutiniai – kaip išmokti dirbti kartu?

„Kodėl tik nedaugelis žmonių sako „Aš myliu savo darbą“? Atrodo nesąžininga, kad pasitenkinimo darbe paieškos yra panašios į loteriją – tik keli laimingieji jaučiasi vertinami jų organizacijų, ir čia pritampantys.

Geriausi lyderiai žino kaip sukurti tinkamas sąlygas dirbti – geriausiosios organizacijos yra tos, kuriose žmonės dirba kartu<br>123fr nuotr.
Geriausi lyderiai žino kaip sukurti tinkamas sąlygas dirbti – geriausiosios organizacijos yra tos, kuriose žmonės dirba kartu<br>123fr nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2016, 9:57 AM, atnaujinta May 15, 2017, 2:35 PM

Įsivaizduokite pasaulį, kur beveik kiekvienas prabunda įkvėptas eiti į darbą, dienos eigoje jaučia, kad juo pasitikimą, jis yra vertinamas, o kai grįžta namo, kiekvienos dienos pabaigoje jaučiasi patenkintas.

Tai nėra beprotiška, idealizuota mintis. Šiandien, daugelyje sėkmingų organizacijų, puikūs lyderiai kuria aplinką, kurioje žmonės natūraliai dirba kartu tam, kad darytų nuostabius dalykus.

Kai mūsų organizacijose sąlygos yra tinkamos, mes natūraliai pasitikime vienas kitu ir bendradarbiaujame. Tačiau kai lyderiai apleidžia aplinką, kurioje jų žmonės privalo dirbti, pradeda vyrauti politika, silosas, cinizmas ir savanaudiškumas – visi dalykai, kurie dar labiau apsunkina galimybes dirbti kartu.

Geriausi lyderiai žino kaip sukurti tinkamas sąlygas dirbti – geriausiosios organizacijos yra tos, kuriose žmonės dirba kartu tam, kad kovotų su pavojais ir pasinaudotų galimybėmis.“

Tai trumpa ištrauka iš Simono Sinekos knygos „Lyderiai valgo paskutiniai: kodėl vienos komandos dirba kartu, o kitos ne“.

Simonas „LIVE2LEADlyderystės konferencijos metu papasakos ko reikia, kad sukurtų aplinką, kurioje žmonės dirba taip, kaip yra gimę dirbti – kartu. Būtent esant tokioms sąlygoms mes pasiekiame savo prigimtini maksimalų potencialą.

LIVE2LEAD: Lietuva konferencija pirmą kartą vyks Lietuvoje Gruodžio 1 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.