Pelningą verslą gali įsukti ir jūsų šuo

Ar kada pagalvojote, kad jūsų šuo gali pakišti nuostabią verslo idėją, kuri visam likusiam gyvenimui jums užtikrins pajamas, o darbas bus toks malonus, kad net nesijausite dirbantys. Tiesa, tik čia yra viena sąlyga –privaloma mylėti šunis, rašo BBC.

Tokios kompanijos tikslas – suburti šunis mylinčių žmonių ratą, kurie prireikus išvykti galėtų prižiūrėti vieni kitų šunis už tam tikrą mokestį.<br>123rf nuotr.
Tokios kompanijos tikslas – suburti šunis mylinčių žmonių ratą, kurie prireikus išvykti galėtų prižiūrėti vieni kitų šunis už tam tikrą mokestį.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2016, 3:58 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:48 AM

Neįkainojamą idėją Aaronui Hirschhornui taip pat pakišo ne kas kitas – kaip jo augintis.

Kartą vyras išsiruošęs į kelionę savo auksinį labradoro retriverį pririšo ir keletui dienų paliko gyventi šuns būdoje.

„Iš kelionės grįžau su didžiule 1400 eurų sąskaita, tačiau parsivedęs šunį namo, Rockys net tris dienas niekaip negalėjo išlįsti iš po stalo ir buvo visiškai traumuotas nuo tūnojimo būdoje“, – sakė A. Hirschhornas.

Taip vyrui ir kilo idėja Kalifonijoje, Santa Monikos mieste, įkurti kompaniją, pavadinimu „DogVacay“, kur laimingi būtų ir šunys, ir šeimininkai bei daugiau niekada nebeprireiktų šuns palikti būdoje.

Tokios kompanijos tikslas – suburti šunis mylinčių žmonių ratą, kurie prireikus išvykti, galėtų prižiūrėti vieni kitų šunis už tam tikrą mokestį.

Štai J. Hirschhorn ir jo žmona per pirmuosius metus iš viso prižiūrėjo net 110 šunų ir taip uždirbo net 35 tūkst. eurų.

Pora šiuos pinigus panaudojo sukurti internetinę svetainę ir tokiu būdu suburti daugiau gyvūnų mylėtojų ir prižiūrėtojų.

Dabar „DogVacay“ iš viso šunis prižiūri net 35 tūkst. žmonių, o naujajame internetiniame puslapyje prižiūrėtojai šunų šeimininkams gali siųsti jų augintinių nuotraukas taip įrodydami, kad jų šunys yra sveiki ir jaučiasi gerai.

Toks internetinis puslapis išvykusiems šunų šeimininkams leidžia jaustis daug ramiau ir užtikrinčiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.