Milijardierių horoskopas: kurio ženklo atstovams labiausiai sekasi

„Forbes“ išsiaiškino, kad pats populiariausias tarp Rusijos milijardierių yra Skorpiono ženklas, o Gaidžio metais gimė penki iš jų.

Pasak kinų horoskopo, manoma, kad žmonėms, gimusiems Ugninio Gaidžio metais, šie metai turi būti sėkmingi<br>„123rf.com“ nuotr.
Pasak kinų horoskopo, manoma, kad žmonėms, gimusiems Ugninio Gaidžio metais, šie metai turi būti sėkmingi<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2017, 5:37 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:39 PM

Naujieji 2017 metai – Ugninio Gaidžio metai. Pasak kinų horoskopo, manoma, kad žmonėms, gimusiems Ugninio Gaidžio metais, šie metai turi būti sėkmingi. „Forbes“ suskaičiavo, kiek „gaidžių“ yra tarp Rusijos milijardierių.

Jeigu tikėtume horoskopais, tai sėkmė 2017-aisiais laukia Viktoro Vekselbergo, Dmitrijaus Ananjevo, Boriso Rotenbergo, Gavrilo Jušvajevo ir Mergeto Rachimkulovo. Šie milijardieriai gimė skirtingais, bet visi – Ugninio Gaidžio metais. Daugiausia milijardierių (10 iš 77) gimė Avies metais. Kitais populiariais ženklais pagal rytiečių horoskopą tapo Triušis (9 žmonės), Žiurkė (9) ir Drakonas (8).

Specialiai tiems skaitytojams, kurie tiki ir Zodiako ženklais, „Forbes“ pasidomėjo ir verslininkų gimimo datomis. Pasirodo, dauguma Rusijos milijardierių gimė spalio 24–lapkričio 22 dienomis. Tai atitinka Skorpiono ženklą. Taip pat nuo rugpjūčio 23 iki rugsėjo 22 dienos (Mergelė). Po šiais Zodiako ženklais gimė po vienodą skaičių – po 10 milijardierių, tačiau Skorpionai bendrai paėmus yra turtingesni. Bendras Skorpionų turtas – 46,5 mlrd. dolerių, Mergelių – 35,2 mlrd. dolerių. Skorpionai Romanas Abramovičius ir Germanas Chanas gimtadienį švenčia tą pačią – spalio 24 dieną.

Didžiausią turtą valdo Jaučiai – 6,3 mlrd. dolerių, nors jų šiame sąraše tik penki. Po šiuo ženklu gimė Michailas Fridmanas, Vladimiras Lisinas ir Michailas Prochorovas. Mažiausiai turto rasta pas Vėžius – iš viso tik 1,2 mlrd. dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.