SEB bankas įmonių grupei „Mantinga“ suteikė 20 mln. eurų paskolą

Vienai didžiausių Baltijos šalyse duonos, užkandžių ir šaldytų gaminių gamintojai – „Mantinga“ įmonių grupei – SEB bankas suteikė 20 mln. eurų finansavimą. Gautos iš banko lėšos bus skirtos paskoloms refinansuoti ir įmonės investicijoms į plėtrą. Finansavimas įmonių grupei suteiktas penkeriems metams.

Gautos iš banko lėšos bus skirtos paskoloms refinansuoti ir įmonės investicijoms į plėtrą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Gautos iš banko lėšos bus skirtos paskoloms refinansuoti ir įmonės investicijoms į plėtrą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2017, 11:50 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:34 PM

„Maisto pramonė — perspektyvi sritis. Ilgametė mūsų banko klientė įmonių grupė „Mantinga“ ne vienus metus sėkmingai auga, vykdo veiklą ir Lietuvoje, ir užsienyje, kur eksportuojama didelė dalis jos produkcijos. Tikime, kad finansavimas įmonių grupei padės ir toliau sėkmingai įgyvendinti plėtros planus“, — sako Aivaras Čičelis, SEB banko prezidento pavaduotojas ir Verslo bankininkystės tarnybos direktorius.

„Itin didelis gaminamos produkcijos asortimentas, nuolatinis naujų produktų kūrimas, lankstumas ir inovacijos – tai pagrindiniai veiksniai, lemiantys mūsų įmonės sėkmę. Taigi ieškodami patikimo finansų partnerio, kurio teikiamos paslaugos geriausiai atitiktų mūsų įmonės strateginius tikslus, pasirinkome pirmaujančią Šiaurės šalių finansinių paslaugų grupę – SEB banką“, – teigia UAB „Mantinga“ valdybos pirmininkas Klemencas Agentas.

Pasak jo, šiuo metu įmonė didina savo gamybos mastą, investuoja į plėtrą, diegia naujausias ir pažangiausias duonos ir sluoksniuotų gaminių gamybos technologijas. Moderni įranga ir pažangios technologijos padeda sukurti įvairias gaminių receptūras, pritraukti naujų klientų ir didinti pardavimo mastą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.