Labai jaunos, gražios ir turtingos: jos užkariauja pasaulį

Atrodo, dar vakar seserys Bella Hadid ir Lily-Rose Depp buvo visai dar vaikai, o šiandien jos užkariauja pasaulio podiumus. Mūsų apžvalgos herojės – dar visai vaikai, bet jas jau vadina pačiomis gražiausiomis mergaitėmis pasaulyje ir pranašauja joms superžvaigždžių statusą artimiausioje ateityje, rašo portalas „elle.ru“.

Apžvalgos herojės – dar visai vaikai, bet jas jau vadina pačiomis gražiausiomis mergaitėmis pasaulyje
Apžvalgos herojės – dar visai vaikai, bet jas jau vadina pačiomis gražiausiomis mergaitėmis pasaulyje
Anastasia Bezrukova
Anastasia Bezrukova
Kristina Pimenova
Kristina Pimenova
Kristina Pimenova
Kristina Pimenova
Kaia Gerber
Kaia Gerber
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
Anastasia Bezrukova
Anastasia Bezrukova
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
Kaia Gerber
Kaia Gerber
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

2017-03-12 10:50, atnaujinta 2017-04-08 03:40

Kristina Pimenova

2014 metais nemažai pasaulio leidinių pavadino ją pačia gražiausia mergaite pasaulyje – nebuvo vaikiškų drabužių prekės ženklo, kuris nebūtų norėjęs bendradarbiauti su šia jaunąja gražuole.

Neįtikėtino grožio mergytė pasirodė esanti puiki darbininkė – šiandien Kristina bendradarbiauja su daugybe prekių ženklų, pradedant „Prada“, ir baigiant rusiškais.

Kristina gimė Maskvoje 2005 metais, augo Prancūzijoje, laisvai kalba itališkai ir apskritai laiko save pasaulio žmogumi – tiek daug jai tenka keliauti. Jos tėvas Ruslanas Pimenovas – futbolininkas, kuris žaidė Minsko „Dinamo“, Maskvos „Lokomotiv“ komandose, atstovavo Rusijos rinktinei. Genai daro savo – mergaitė profesionaliai užsiima gimnastika. Šiandien būtent ji yra kompanijos „Ferrero“ (prekės ženklo „Kinder“) veidas Rusijoje, o „Google“ paieškos sistemoje jos vardas pagal populiarumą yra tarp NVS žvaigždžių trejetuko.

Anastasia Bezrukova

Aktorius Sergejus Bezrukovas galutinai supainiojo visus, kada aukštuomenės renginiuose pradėjo lankytis su 2004 metais gimusia mergaite, o jie tik bendrapavardžiai. „Mergaitės angelo veidu“, tapusios sensacija vaikų modelių rinkoje, tėvas – Dmitrijus Bezrukovas, teisininkas, o jaunosios gražuolės mama – verslininkė.

Anastasija jau padarė įspūdingą karjerą – ji bendradarbiavo su mados namais „Moschino“, „Benetton“, „Dolores“, „Pinko“, „Incanto“, „MonnaLisa“, „Armani“.

Thylane Blondeau

Thylane Blondeau – jaunoji gražuolė, kuriai už modelio darbą mokama daugiausiai pasaulyje. Gimė 2001 metų balandžio 5 dieną Prancūzijoje, garsios televizijos laidų vedėjos Véronikos Loubry ir futbolininko Patricko Blondeau šeimoje. Garbi šeima yra savo drabužių prekės ženklo ir restorano savininkė, be to, didžiąją pajamų dalį į šeimos biudžetą įneša Thylane sutartys – modelio karjerą ji pradėjo būdama ketverių ir iškart tapo stvarstyte stvarstoma: praktiškai visi pasaulio prekių ženklai nuo „Jean Paul Gaultier“ ir „Сhanel“ iki „Little Eleven Paris“, „H&M“ ir „L'Oréal Paris“ siūlė jaunajai gražuolei milijonines sutartis.

Kaia Gerber

Cindy Crawford ir Rande Gerberio vaikai Kaia ir Presley Walkeris tokie gražūs, kad modelių karjerą jiems pranašavo nuo pat ankstyvos vaikystės. Ypač akylai garsiausi prekių ženklai stebėjo mažąją Kaią, gimusią Los Andžele 2001 metų rugsėjo 3 dieną, kuri dabar atrodo taip, kaip jos mama jaunystėje – penkiolikametė nuostabaus grožio mergina atrodo kaip tikra žvaigždė. Tą patvirtina kad ir epitetas „pati gražiausia mergina pasaulyje“, gerbėjų armija socialiniame tinkle „Instagram“ ir sutartys su pasaulinio garso prekių ženklais, tokiais kaip „Marc Jacobs“.

Parengė Leonas Grybauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.