Siūlo darbą ypatingoje vietoje už 33 tūkst. eurų

Lankytojų vadybininkas. Tokį darbą siūlo Šv. Mykolo kalno pilies Kornvalio grafystėje šeimininkai. Metinė alga šioje Jungtinės Karalystės vietoje – 24-29 tūkst. svarų sterlingų (27,5-33,1 tūkst eurų). Jei reikia, bus suteiktas ir gyvenamasis plotas.

 Šis kalnas yra saloje, į kurią, jei nėra atoslūgio, galima patekti laivu iš Maraziono miesto pietvakarių Anglijoje. Sala užima 23 hektarus. <br> „Scanpix“ nuotr. 
 Šis kalnas yra saloje, į kurią, jei nėra atoslūgio, galima patekti laivu iš Maraziono miesto pietvakarių Anglijoje. Sala užima 23 hektarus. <br> „Scanpix“ nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 12, 2018, 3:17 PM, atnaujinta Apr 12, 2018, 3:58 PM

Per metus ši įspūdingo grožio vieta sulaukia 350 tūkst. lankytojų.

Šis kalnas yra saloje, į kurią, jei nėra atoslūgio, galima patekti laivu iš Marazajono miesto pietvakarių Anglijoje. Sala užima 23 hektarus.

Šis kalnas vadinamas Kornvalio karūnos brangakmeniu. Nuo XVII a. tai kilmingos Aubynų šeimos valdos. Nuo 2003-iųjų čia įsikūrę kilmingųjų palikuonys – Jamesas ir Mary St Aubynai su savo keturiomis atžalomis.

Skelbiama, kad ieškomas entuziastingas vadybininkas, kuris galėtų vadovauti ir įkvėpti kolektyvą dirbti laikantis aukščiausių standartų.

Pilies šeimininkai tikina, kad vadybininko lauks ne tik kasdieniai iššūkiai, bet ir galimybė mėgautis nuotykiais dirbant unikalioje vietoje.

 

Vadybininkas turės pasirūpinti, kad lankytojai būtų patenkinti nuo tos akimirkos, kai atvyksta į salą. Taip pat jam bus pavaldūs 30 sezoninių darbuotojų.

„Jūs esate praktiškas, pozityviai nusiteikęs, gerai atlaikote stresą, lengvai bendraujate ir esate tikras, kad galėsite palaikyti darbuotojų entuziazmą“, – štai tokie reikalavimai keliami naujajam kolegai.

Kad svajonė taptų realybe, reikia pilies šeimininkams nusiųsti darbo aprašymą. Svarbu nepavėluoti, nes darbo pasiūlymas galioja iki balandžio 17 dienos, o atranka – jau balandžio 24 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.