GEFCO pristato balsu valdomą sekimo įrankį „Speaker“ technologija paremtas pirmasis tokio pobūdžio sprendimas skubioms GEFCO siuntoms

„GEFCO Group“, pasaulinė kompleksinių pramonės tiekimo grandinės paslaugų teikėja ir Europoje pirmaujanti automobilių logistikos įmonė, pristato unikalų balsu valdomą krovinių sekimo įrankį klientams, paremtą „Smart Speaker“ technologija bei logistikos programine įranga „Cargowise“.

Lietuviški kroviniai prie Rusijos sienos.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Lietuviški kroviniai prie Rusijos sienos.<br>D.Umbraso asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-18 13:12

GEFCO krovinių ekspedijavimo skyrius sukūrė naują sprendimą, kuris papildo GEFCO turimas krovinių sekimo galimybes. Jis aktualus klientams, kuriems reikia naujos kartos realiuoju laiku vykdomos prioritetinių siuntų stebėsenos, kai greitis ir efektyvumas yra ypač svarbūs.

Pavadintas „Tracy“, šis įrankis veikia su „Wisetech Global“ logistikos programine įranga „Cargowise“, naudojant išmanųjį garsiakalbį. Tai leidžia klientams, davus paprastą balso komandą, gauti pagrindinę krovinio informaciją – jo kilmę, paskirties vietą, skrydžio/laivo numerį ir numatomą/faktinį pristatymo laiką.

„Tracy“ papildys tradicinius GEFCO sekimo pasiūlymus, pvz., „GEFC@nnect“, kuris leidžia klientams detaliai sekti siuntas per internetinį portalą. Šis įrankis buvo sukurtas įmonėms, kurioms reikalingas didžiausias greitis ir užtikrintas skubių siuntų pristatymas.

„GEFCO Group“ jau sėkmingai pademonstravo klientams naujos technologijos galimybes. Po oficialaus pristatymo šis įrankis bus vystomas toliau, jo atnaujinimai dar labiau išplės funkcionalumą, įskaitant potencialią galimybę susieti jį su skrydžių ir laivų stebėjimo paslaugomis.

„Labai džiaugiamės pristatydami šią paslaugą kartu su partneriais. Esame rinkos inovacijų lyderiai, ir „Tracy“ yra pati naujausia iš serijos technologijų, kurias GEFCO pastaruoju metu integravo į tiekimo grandinės valdymo procesą, - komentavo Entonis Ganas (Anthony Gunn), GEFCO ekspedijavimo viceprezidentas. - Krovinių ekspedijavimo srityje, ypač kalbant apie mūsų skubių krovinių pasiūlymus, kai būtinas skaidrumas ir stebėsena realiu laiku, šis naujas įrankis turės itin svarbų vaidmenį. Ypač džiugina atsiliepimai, kurių jau sulaukėme iš klientų. Kaip patikimas klientų partneris, mes maksimaliai garantuojame, kad jų prekės yra saugiose ir patikimose rankose. „Tracy“ greičio ir patogumo dėka galime tai užtikrinti geriau nei bet kada.“

Siekdama patenkinti vartotojų poreikius, kai vis dažniau ieškoma kuo labiau individualizuotų paslaugų, GEFCO sukūrė apdovanojimą pelniusią programėlę „My Car Is There“. Tai – paslauga, leidžianti galutiniams klientams valdyti savo naujų transporto priemonių pristatymą mobiliuoju telefonu.

„GEFCO Group“ taip pat įgyvendina „Inovacijų fabriką“, siekdama identifikuoti inovatyvius savo darbuotojų projektus, suteikti reikiamus išteklius jų vystymui bei skatinti inovatyvias idėjas ir kūrybiškumą įmonėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.