Krūvą pinigų laimėjusi moteris apie sėkmę net sūnui praneš tik kitąmet

Įprastas ankstyvas vienos uteniškės rytas: kavos puodelis, laikraštis ir laikas sau. Ir vienas toks rytas tapo nekasdieniu – moteris sužinojo, kad „Vikinglotto“ žaidime laimėjo tik Lietuvai skirtą prizą – 78 065 eurų.

 Laimėtoja bilietus perka ketvirtadieniais.<br> 123rf.com asociatyvi nuotr.
 Laimėtoja bilietus perka ketvirtadieniais.<br> 123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 29, 2018, 10:15 AM

Žaidėja laimėjo su bilietu, kuriame buvo atspėti penki pagrindiniai ir vienas Vikingo skaičius.

„Dažniausiai pati renkuosi skaičius deriniams. Tai būna gimtadienių datos, jubiliejai, tačiau didelę sumą laimėjau su automatiškai sugeneruotais deriniais”, – džiugiai kalbėjo laimėtoja, išbandžiusi ne vieną savų skaičių kombinaciją.

„Loteriją „Vikinglotto“ labai pamėgau 2015 metais, kai laimėjau 1,2 tūkst. eurų“, – prisiminimais dalijosi uteniškė. Ji pridūrė, kad kadaise yra laimėjusi daiktinį prizą „Teleloto“ žaidime. Moteris prasitarė, kad pati bilietus labiausiai mėgsta pirkti ketvirtadieniais.

Laimėtoja atskleidė, kad apie savo sėkmę dar niekam nesakė, o ir to daryti kol kas neplanuoja. „Mano sūnus su šeima gyvena užsienyje, kitais metais ketinu pas juos vykti, tada ir pasakysiu – akis į akį“, – pasisakė moteris, kuri dalį sumos ir planuoja padovanoti savo sūnui.

Likusius pinigus skirs savo buto sutvarkymui, kadangi prieš kurį laiką jis buvo užlietas, dalį laimėjimo moteris skirs kelionėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.