Sveikatingumo paslaugų startuolis Lietuvoje steigia plėtros biurą

2014 m. startuolį „Urban“ įsteigė Jackas Tangas ir Giles Williamsas, siekdami užtikrinti lengvai prieinamas ir įperkamas sveikatingumo paslaugas, kad žmonės būtų laimingesni ir sveikesni kiekvieną dieną. 

 Itin gera kūrimo ir inžinerijos Lietuvos talentų reputacija buvo pagrindinė priežastis, kodėl „Urban“ apsisprendė įsteigti biurą Vilniuje. Vilnius puikiai tiko „Urban“, nes čia savo plėtros centrus jau turi tokios pasaulinio lygio įmonės kaip „Uber“.<br>Zuma Press/Scanpix nuotr.
 Itin gera kūrimo ir inžinerijos Lietuvos talentų reputacija buvo pagrindinė priežastis, kodėl „Urban“ apsisprendė įsteigti biurą Vilniuje. Vilnius puikiai tiko „Urban“, nes čia savo plėtros centrus jau turi tokios pasaulinio lygio įmonės kaip „Uber“.<br>Zuma Press/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-03-20 11:43, atnaujinta 2019-03-20 11:45

Nuo to laiko „Urban“ suteikė daugiau kaip 300 000 skirtingų sveikatingumo paslaugų Londone, Paryžiuje, Mančesteryje ir Birmingeme. 

Naujo bendrovės biuro atidarymas Vilniuje – ambicingos augimo strategijos dalis. Lietuvos 30 darbuotojų komanda prisijungs prie bendrovės produktų kūrimo ir inžinerijos padalinio. Daugiau informacijos apie įmonės siūlomas pozicijas galima sužinoti portale „Work in Lithuania“.

Iki 2018 metų startuolis veikė kaip mobilioji programėlė, kuri sujungdavo žmones ir įmones su masažo terapeutais. 2018 m. „Urban“ išplėtė savo veiklą, išskirdama tris veiklos kryptis: fizinės savijautos, grožio ir sveikatingumo. Išplėstas paslaugų asortimentas šiuo metu apima masažo, veido, nagų ir osteopatijos procedūras, kurios atliekamos klientų pasirinktu laiku pasirinktoje vietoje. 

Skatindama plėtrą bendrovė investuoja į techninį programėlės ir produktų vystymą.

„Mūsų naujasis biuras Vilniuje padės vystyti siūlomas paslaugas. Lietuvos komanda dirbs visose su rinkos platformomis susijusiose veiklos srityse, įskaitant apdovanojimus pelniusią programėlę klientams, specialistams skirtą verslo programinę įrangą, įmonių siūlymus  ir duomenų mokslo projektus“, – sako „Urban“ bendraįkūrėjas Gilesas Williamsas.

Itin gera kūrimo ir inžinerijos Lietuvos talentų reputacija buvo pagrindinė priežastis, kodėl „Urban“ apsisprendė įsteigti biurą Vilniuje. Vilnius puikiai tiko „Urban“, nes čia savo plėtros centrus jau turi tokios pasaulinio lygio įmonės kaip „Uber“. Be to, tai, kad Lietuva yra Europos centre, įvertinta kaip puikus logistinis sprendimas. Šiuolaikinė ir išprususi Lietuvos visuomenė yra kultūriškai artima rinkoms, kuriose „Urban“ teikia paslaugas. 

„Inovatyvių ir pasaulyje žinomų informacinių technologijų produktus vystančių bendrovių banga ir jų sprendimai atkelti į Vilnių pačias svarbiausius operacijas – produkto ir kritinių sistemų vystymą – turi „sniego gniūžtės“ efektą. Tai yra, su kiekvienu informacinių technologijų bendrovės inžinerijos centru gerėja ne tik Lietuvos, kaip vieno šios industrijos centrų Europoje, žinomumas, bet ir ekosistema. O tai svarbus postūmis ir panašius produktus pradedantiems lietuviškiems startuoliams“, – teigia ekonomikos ir inovacijų ministras Virginijus Sinkevičius.

Savo naujojo biuro atidarymo proga „Urban“ planuoja surengti hakatoną – programavimo renginį informacinių technologijų specialistams ir entuziastams, kurio laimėtojams bus įteikti penki 1 000 eurų vertės prizai. Hakatonas vyks Vilniuje gegužės 4-5 dienomis. Visi susidomėję yra kviečiami registruotis čia: https://bit.ly/urbanhack. 

„Lietuvos talentai trokšta inovacijų ir ieško būdų, kaip peržengti tradicinio mąstymo ribas, o tą puikiai atspindi daugybė vietos startuolių. „Urban“ atėjimas į Lietuvą – dar vienas įrodymas, kad esame pasiruošę prisitaikyti prie verslo poreikių sparčiai besivystančiame vadinamajame gig economy segmente“, – sako „Investuok Lietuvoje“ generalinis direktorius Mantas Katinas.  
   

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.