„GM Media Invest“ įsigijo likusius 20 proc. Eltos akcijų

Trečiadienį naujienų agentūros ELTA vadovės Gitanos Markovičienės valdoma įmonė „GM Media Invest“ iš žiniasklaidos grupės „Respublikos leidiniai“ savininko Vito Tomkaus įsigijo likusius 20 proc. Eltos akcijų.

 Gitana Markovičienė – Metų moteris 2019 renginyje.<br>V.Skaraičio nuotr.
 Gitana Markovičienė – Metų moteris 2019 renginyje.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2020, 9:55 AM

Pagal 2018-ųjų vasarį sudarytą sandorį įmonė įsigijo 80 proc. akcijų. Dabar „GM Media Invest“ priklauso visas Eltos akcijų paketas.

Sandorio suma neskelbiama.

G. Markovičienė likusių akcijų įsigijimo fakto nesureikšmina. Tokia galimybė buvo numatyta sandoryje, o sėkminga agentūros veikla ir paskatino ja pasinaudoti.

 “Kaip buvo tartasi, taip ir padaryta. Kaip dirbome, taip ir dirbsime toliau. Niekas nuo to nesikeičia nei pačioje įmonėje, nei darbuotojams ar užsakovams“, – sako G. Markovičienė.

Prieš dvejus metus UAB „GM Media Invest“ įsigijo naujienų agentūros ELTA verslą. Per šį laiką redakcija persikėlė į naujas patalpas verslo centre „Vertas“, sukurta moderni agentūros svetainė, sustiprinta komanda. Balandžio pirmąją ELTA minės savo įkūrimo šimtmetį.

„GM Media Invest“ taip pat valdo žurnalus „Moteris“, „Mano namai“, „Tavo vaikas“, “Panelė“, šių prekės ženklų bei Cosmopolitan.lt interneto portalus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.