Plaukimo mokyklos įkūrėjas: „Svarbiausia veikloje – tikėjimas ir meilė“

Prieš šešerius metus Romano Teličėno bei verslo partnerės Giedrės Visockytės įkurta privati plaukimo mokykla „Plaukimo šeima“ šiandien skaičiuoja per 2 tūkst. plaukti išmokytų vaikų. Verslo įkūrėjas juokauja, kad šį prekės ženklą jis tiesiog susapnavo.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2020, 10:28 AM

19 metų plaukimo trenerio darbą dirbančio vyro didžiąją gyvenimo dalį užima mokymas plaukti, baseinai ir sportinis plaukikų rengimas.

„Mokydamas vaikus plaukti bandau įdiegti jiems meilę šeimai, tėvynei ir sportui. Tėvų ir vaikų šypsena – didžiausias atpildas, tai viena pagrindinių priežasčių, dėl ko atsirado „Plaukimo šeima“. Kuriant privačią plaukimo mokyklą išgirdau daug neigiamų komentarų ir atkalbinėjimų, teko įveikti nemažai abejonių. Tačiau atsidavimas plaukimui ir troškimas sukurti vaikams kitokią mokymo ir treniravimo erdvę buvo stipresnis.

Kiekviename versle svarbiausia išsigryninti savo kryptį ir vertybinį pagrindą“, – sako Vilniuje įsikūrusios privačios plaukimo mokyklos įkūrėjas R. Teličėnas.

Tiems, kurie trokšta, tačiau stokoja drąsos verslo kūrimui, plaukimo treneris ir verslininkas pataria pradėti ne tik nuo idėjos, bet veikti ir pagal nuoseklų verslo planą.

„Dėl finansų šiandien jau tikrai nebereikia kreiptis į mamą, tėtį ar draugus. Verslo procesų kokybei ir klientų aptarnavimo sklandumui užtikrinti sugalvojome sukurti specialią platformą, tačiau tam mums reikėjo išorinės pagalbos. Nusprendėme pasinaudoti sutelktine paskola „Avietė“, – pataria plaukimo treneris.

„Plaukimo šeimai“ finansavimas suteiktas pasinaudojus „Invega“ (UAB „Investicijų ir verslo garantijos“) administruojama sutelktine paskola „Avietė“ per sutelktinio finansavimo platformą „FinBee Verslui“. Naudojantis šia finansine priemone, vienai paskolai gali būti skiriama ne daugiau kaip 10 tūkst. eurų ir finansuojama ne daugiau kaip 40 proc. paskolos sumos iki 3 metų laikotarpiu.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.