„Verslo geno“ laimėtoja susižėrė auksą Lenkijoje

Lietuviškas „Gentle Day“ prekės ženklas susižėrė auksą prestižiniame Lenkijos FMCG rinkos konkurse „Rinkos perlas 2021“.

V.Markevičienė, atsiimdama „Verslo geno“ apdovanojimą.<br>T.Bauro nuotr.
V.Markevičienė, atsiimdama „Verslo geno“ apdovanojimą.<br>T.Bauro nuotr.
 V.Markevičienė.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
 V.Markevičienė.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 9, 2021, 8:43 AM

„Gentle Day“ nugalėjo „intymios higienos“ kategorijoje – aukso medaliais įvertinta visa produktų linija: įklotai ir paketai, tamponai, intymus prausiklis, menstruacinė taurelė.

„Šie produktai pagrįsti pažangiomis technologijomis, bet kartu ir ekologiški“, – komisijos sprendimą pakomentavo teisėja Paulina Baranowska.

„Šis aukso trofėjus mums itin svarbus, nes Lenkija yra pagrindinė eksporto rinka. O vienas pagrindinių konkurso vertinimo kriterijų – produkto potencialas užimti didesnę rinkos dalį“, – sakė „Gentle Day“ bendraturtė Vilmantė Markevičienė.

Verslininkė jau yra patyrusi, kad Lenkijoje prestižiniu laikomas „Rinkos perlo“ apdovanojimas virsta pinigais. „Prieš dvejus metus mūsų gaminami eko-serifikuoti įklotai moterims laimėjo sidabro medalį „kosmetikos ir higienos“ prekių kategorijoje ir būtent tai atvėrė mums duris į vieną iš Lenkijos parduotuvių tinklų „HEBE“, kuriame iki tol neprekiavome“, – pasakoja V.Markevičienė.

„Rinkos perlo“ komisiją sudaro vadovai, atstovaujantys didmenininkams, prekybos tinklams, kosmetikos platintojams, vaistinėms iš visos šalies. Kiekvienas komisijos narys produktus vertina pagal šiuos kriterijus: kokybę, pakuotę, pardavimų potencialą.

Teisėjai pažymėjo, kad „Gentle Day“ turi plačią produktų liniją, skirtą patenkinti įvairių klientų poreikius.

Pro komisijos akis nepraslydo ir netgi tokios, rodos, smulkmenos, kad įmonė naudoja netoksiškus klijus.

Priminsime, kad 2019 m. lapkritį „Gentle Day“ „Lietuvos ryto“ grupės rengiamuose apdovanojimuose „Verslo genas“ laimėjo tuomečio premjero Sauliaus Skvernelio iniciatyva įsteigtas apdovanojimas „Renkuosi Lietuvą“. Išsamiau apie tai galite pasiskaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.