Įprastas apsipirkimas „Maximoje“ panevėžietei virto 30 tūkst. eurų laimėjimu

30-mečio jubiliejų švenčiantis lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ metų pradžioje pasižadėjo visus metus kasdien stebinti savo klientus tūkstančiais įvairių prizų. Pagrindinį mėnesio prizą – 30 tūkst. eurų – balandį laimėjo Viktorija Čirgelytė iš Panevėžio. Sėkmė nusišypsojo merginai įprasto kassavaitinio apsipirkimo metu.

Viktorija Čirgelytė iš Panevėžio.
Viktorija Čirgelytė iš Panevėžio.
Viktorija Čirgelytė iš Panevėžio.
Viktorija Čirgelytė iš Panevėžio.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 14, 2022, 9:00 AM

„Tai ketvirtasis didysis mėnesio prizas, kurį „Maxima“ gimtadienio proga įteikėme mūsų klientui – iki metų pabaigos šitaip pradžiuginsime dar aštuonis žmones. Tačiau įvairius prizus klientams dovanojame ne tik kartą per mėnesį, bet ir kiekvieną savaitę, o mažesnių dovanų įteikiame kasdien. Džiaugiamės dalindamiesi mūsų švente su klientais“, – sako „Maximos“ Rinkodaros projektų skyriaus vadovas Kristupas Buzys.

Didįjį mėnesio prizą laimėjusi V.Čirgelytė pasakoja, jog lemtingas apsipirkimas balandžio 30 dieną niekuo nesiskyrė nuo įprastinių apsilankymų „Maximoje“.

Mergina kiekvieną savaitgalį vyksta įsigyti maisto prekių savaitės laikotarpiui.

„Tai buvo tiesiog įprasta praktika. Esu nuolatinė Panevėžyje, Klaipėdos gatvėje, įsikūrusios „Maxima XX“ lankytoja. Būtent ten randu visus norimus maisto produktus bei kitų papildomų prekių pagal poreikį“, – sako laimėtoja.

Viktorija juokiasi, kad netyčia galėjo ir pražiopsoti laimėjimą, nes apie ypatingą staigmeną ji sužinojo tik antrojo skambučio metu – pirmąjį mergina praleido. Informavus apie džiugią naujieną, laimėtojos reakcija buvo neprasta.

„Kai man pranešė, kad laimėjau 30 tūkst. eurų, aš sureagavau visiškai ramiai, nešūkavau iš džiaugsmo. Tokią keistą reakciją lėmė tai, jog aš paprasčiausiai nepatikėjau, kad man galėjo taip pasisekti. Apie laimėjimą pranešiau sužadėtiniui, tačiau jis pagalvojo, kad aš jam meluoju, vėliau pranešiau mamai ir sesei, bet jos taip pat nepatikėjo. Matyt nemoku įtikinti kitų, kada netikiu ir pati“, – pasakoja balandžio mėnesio laimėtoja V.Čirgelytė ir prasitaria, jog tai – pirmasis didelis laimėjimas, nes jai niekad nesisekdavo nei konkursuose, nei loterijose.

Nors mergina dar nežino, kur ir kaip išleis laimėtą sumą, ji atskleidė, jog kartais klausdama savęs, ką darytų, jei laimėtų loterijoje, visuomet mąstydavo apie svajonę investuoti į nuosavą namą ar butą.

Anot jos, tikėtina, kad laimėta suma taps puikia pradžia šiam svajonės įgyvendinimui.

„Išskirtinės klientų reakcijos laimėjus prizus visuomet ne tik nudžiugina, bet ir įrodo, jog mūsų pastangos sukurti jiems šventę yra įvertintos. Kiekvienam gali pasisekti taip pat, kaip ir Viktorijai, nes prizų dalybos tęsis visus likusius metus“, – priduria K.Buzys.

Dalyvauti žaidime – visai paprasta. Apsipirkus už ne mažiau nei 15 Eur bet kurioje „Maximos“ parduotuvėje ir pasinaudojus „Ačiū“ lojalumo kortele – jau pretenduojate į visą gausybę kiekvieną dieną, savaitę bei mėnesį dalijamų prizų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.