Skelbiama „Verslo geno 2022“ pradžia, kviečiami dalyvauti jauni verslai

„Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupė skelbia projekto apie jauną verslą ir jį Lietuvoje vystančius verslininkus „Verslo genas 2022“ pradžią.

R.Danisevičiaus nuotr.
R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jun 7, 2022, 3:59 PM, atnaujinta Jun 7, 2022, 4:16 PM

Jau šeštus metus plėtojama prasminga idėja kviečia visus jaunų verslų puoselėtojus dalyvauti projekte, būti matomais ir papasakoti savo sėkmės istoriją.

Daugiau nei tris mėnesius vykstančio projekto metu verslo skyriaus žurnalistai rašo ir kuria vaizdo siužetus apie drąsius žmones, kurie Lietuvoje imasi įgyvendinti pačius netikėčiausius sumanymus, kurti įdomiausius verslus.

Visos jų sėkmės istorijos vadinamos lietuviškąja DNR, kitaip – lietuviškuoju verslo genu. Nes tai – ir startuoliai, ir tradicinio verslo atstovai.

Pastebima, kad graži žiniasklaidos grupės projekto tradicija kiekvienais metais sulaukia vis daugiau susidomėjimo ir palaikymo. Pernai žurnalistai aprašė beveik 70 smulkių ir vidutinių šalies jaunų verslų, gyvuojančių nuo vienerių iki dešimties metų, istorijas. Šiemet dalyvių tikimąsi sulaukti ne ką mažiau.

„Visą vasarą lrytas.lt skaitytojai galės perskaityti dar keliasdešimt naujų jaunojo šalies verslo istorijų. Mūsų žurnalistai jau zuja po skirtingus kraštus, klausydami verslininkų patirčių. Jos, kaip ir gyvenimas, būna ir karčios, ir saldžios, tačiau iš jų verta ir pasimokyti, ir pasisemti motyvacijos.

Išsirinkę labiausiai patikusius verslus šalies gyventojai gali juos aplankyti ir prisidėti prie jų augimo. Tad kviečiame sekti „Verslo geno“ projektą, skaityti ir žiūrėti daugybę intriguojančių istorijų!“, – sako lrytas.lt Verslo skyriaus redaktorius Vytenis Radžiūnas.

Tradiciškai pagrindinių nominacijų nugalėtojus rinks patyrusi komisija, kuri bus atskleista kiek vėliau. Savo favoritui simpatijas galės atiduoti ir lrytas.lt publika. Projektą vainikuos rugsėjo mėnesį įvyksiantys iškilmingi apdovanojimai.

Kviečiame jau dabar verslo atstovus registruotis ir gauti galimybę dalyvauti „Verslo geno 2022“ rinkimuose. Užpildykite anketą ir laukite lrytas.lt komandos skambučio.

Visą informaciją apie dalyvavimą ir taisykles rasite čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.