Kai sekasi, tai sekasi: 650 tūkst. eurų laimėjusi tauragiškė išėjusi prasiblaškyti vėl susižėrė apvalią sumą

Tauragiškė Inga (vardas pakeistas laimėtojos prašymu) – įrodymas, jog įspūdingas sumas loterijose laimėti galima net ne po kartą. Prieš pusantrų metų susižėrusi daugiau nei pusės milijono eurų vertės „Teleloto“ Aukso puodą, prieš kelias dienas moteris sąskaitą vėl papildė penkiaženkle suma.

Nutrynusi momentinės loterijos bilietą Inga tapo 75 tūkst. eurų laimėtoja.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Nutrynusi momentinės loterijos bilietą Inga tapo 75 tūkst. eurų laimėtoja.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2022, 12:08 PM, atnaujinta Sep 2, 2022, 3:20 PM

Šįkart nutrynusi „Teleloto“ momentinės loterijos bilietą Inga tapo 75 tūkst. eurų laimėtoja.

Planavo tik prasiblaškyti

Inga pasakoja, kad dalyvavimas loterijose jai yra kasdienybę praskaidrinanti pramoga – moteris laukia sekmadienių vakarų ir leidžia juos žiūrėdama „Teleloto“ laidą, o šiokiadieniais, išėjusi apsipirkti, kartas nuo karto leidžia sau pasimėgauti nutrinamais momentinės loterijos bilietais.

Paprašyta pasidalinti, kaip jos rankoje atsidūrė 75 tūkst. eurų vertės bilietas, moteris sako, kad ir šįkart norėjo tik prasiblaškyti.

„Paskambino giminaitė ir sutarėme vykti į Kauną, didesnį prekybos centrą. Jame užėjau į parduotuvę ir paėmiau kelis nutrinamus bilietukus. Tada užsukome pas tą giminaitę į svečius. Pasiūliau jai pasirinkti vieną iš bilietų. Ji išsirinko, greit nutrynė, pasidžiaugė, kad laimėjo penkis eurus ir pradėjo raginti trinti mane.

Aš nenorėjau, spyriojausi, kad namuose nutrinsiu. Net nežinau, kodėl. Bet vis tik ėmiau ir nutryniau. O tada pamačiau, kad laimėjau pagrindinį prizą. Labai susijaudinau, o giminaitė džiaugėsi, sveikino – sakė, kad man ir buvo skirta laimėti“, – dar šviežiais prisiminimais dalinasi tauragiškė.

Sėkmės užtenka ir pačiai, ir aplinkiniams

Prieš pusantrų metų Inga jau patyrė stambaus laimėjimo skonį. Tuomet stebėdama „Teleloto“ laidą moteris užbraukė visą turėto bilieto lentelę ir viena susižėrė daugiau nei 650 tūkst. eurų.

„Pasigerinau savo buitį, pailsėjau, vaikams padėjau“, – ką veikė su laimėtais pinigais, vardina tauragiškė.

Kadangi daugiau rimtų pirkinių nenusimato, naująjį 75 tūkst. eurų laimėjimą Inga planuoja taupyti. Ir neketina liautis žaisti.

„Man malonu, mėgstu bilietais ir pasidalinti. Pavyzdžiui, šią vasarą – ėjau su drauge ir buvau du „Teleloto“ bilietus nusipirkus. Sakau jai: trauk vieną. Išsitraukė ir tas bilietas laimėjo pakvietimą į studiją! Iš pradžių spyriojosi, sakė, kad nevažiuos. O vėliau išvažiavo ir dar studijos žaidime laimėjo. Aš žiūrėjau per televizorių ir džiaugiausi už ją. Visiems tos sėkmės užteks“, – kalba įspūdingų sumų laimėtoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.