Žaidėjų sindikatu grupė „Vikinglotto“ loterijoje pasidalino daugiau nei 20 tūkstančių eurų

Sindikatas – dalyvavimo loterijoje būdas, kai grupė žaidėjų dalinasi bilietais: tiek jų kaina, tiek piniginiais prizais. Daugėjant šiuo būdu žaidžiančių – daugėja ir juo laiminčių. Štai praėjusią savaitę tarptautinėje „Vikinglotto“ loterijoje dešimties lietuvių grupė pasidalino 20 133 eurus.

Vikinglotto – tarptautinė loterija, kurioje dalyvauja žaidėjai iš dešimties šalių.
Vikinglotto – tarptautinė loterija, kurioje dalyvauja žaidėjai iš dešimties šalių.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2022, 9:55 AM

Kaunietis žaisdamas sindikatu laimi jau antrą kartą

Vienas iš sindikato grupės laimėtojų – kaunietis Žygimantas. Vyras pasakoja, kad jau beveik metus loterijose dažniausia dalyvauja būtent šiuo būdu, nes taip gali sau leisti įsigyti daugiau bilietų.

„Renkuosi 30 bilietų rinkinį už 6 eurus ir taip žaisdamas stambesnę sumą laimiu jau antrą kartą. Birželį taip pat „Vikinglotto“ loterijoje sindikatu laimėjau 3500 eurų – tada leidau sau smagiai atšvęsti Jonines. O šįkart man atitekusi prizo dalis yra 2013 eurų. Kadangi ruošiamės pirkti automobilį, tai šiek tiek atsidėsime taupymui. Likę pinigai bus smulkiems, bet maloniems pirkiniams – aš įsigysiu baseino abonementą, o žmona – išmanųjį laikrodį“, – planais dalinasi Žygimantas.

Beje, kauniečio sėkmės įkvėpta žaidimą sindikatu išbandė ir pati žmona. Tiesa, ji į žaidimą nėrė dar drąsiau nei vyras – iškart suteikė sau net 100 galimybių laimėti.

„Pamatė, jog dabar galima už 20 eurų įsigyti net 100 bilietų – na ir nusprendė išmėginti. Laukiame žaidimo. Gal šeimoje turėsime dar vieną laimėtoją“, – svarsto kaunietis.

Vilnietis laimėtojas sindikatą atrado visai neseniai

Tame pačiame „Vikinglotto“ žaidime kaip Žygimantas laimėjo ir vilnietis Ramūnas. Tiesa, jis su sindikato žaidimo būdu susipažinęs dar visai neseniai.

„Pirmą kartą sindikatu bilietų rinkinį nesigilindamas įsigijau gal prieš tris mėnesius, bet tada net nesupratau, kad tais bilietais dalinuosi su kitais žaidėjais. Tik maždaug prieš savaitę, kai pamačiau reklamą per televizorių, iki galo supratau žaidimo principą. O tada – netrukus vėl sudalyvavau šiuo būdu ir laimėjau“, – pasakoja Ramūnas.

Laimėtais pinigais – 2013 eurų – vyras žada papildyti vaikų kaupiamojo draudimo sąskaitas. O tuomet toliau žaisti, mat jam malonu turėti galimybę laimėti.

„O žaisdamas sindikatu, tokių galimybių turiu daugiau“, – sako vilnietis.

„Vikinglotto“ žaidėjai gali rinktis 30 bilietų rinkinį už 6 eurus, 75 bilietų rinkinį – už 15 eurų arba, tik iki lapkričio 30 dienos, 100 bilietų rinkinį už 20 eurų. Su tuo pačiu rinkiniu žaidžia dešimt loterijos dalyvių, kurie, laimėjimo atveju, lygiomis dalimis pasidalina piniginį prizą.

Žaisti sindikatu gali tik bilietus perkantys internetu – svetainėje loto.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.