Išskirtinis šeimos iš Telšių laimėjimas: dovanotas „Teleloto“ bilietas virto butu Ispanijoje

Populiariausioje šalies loterijoje „Teleloto“ – unikalus laimėjimas, paskatinęs nupūsti dulkes nuo lagaminų. Telšiečių šeimai atiteko butas prie Viduržemio jūros, kerinčiame Kosta Blankos regione, Ispanijoje.

Iš net 40 kandidatų sėkmė pasirinko Jurgitą, kuri studijoje atstovavo savo tėvams iš Telšių. <br>Organizatorių nuotr.
Iš net 40 kandidatų sėkmė pasirinko Jurgitą, kuri studijoje atstovavo savo tėvams iš Telšių. <br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 23, 2023, 12:18 PM

Bilietas – dovana Kalėdų proga

Per penkias „Teleloto“ šventinės akcijos savaites buvo atrinkti net 40 pretendentų laimėti loterijos istorijoje dar niekada nesiūlytą prizą – nekilnojamąjį turtą užsienyje. Iš visų šių kandidatų sėkmė pasirinko Vilniuje gyvenančią Jurgitą, kuri studijoje atstovavo savo tėvams iš Telšių.

„Teleloto“ bilietais mano tėtis namiškius apdalino per Kalėdas. Du padovanojo mano sesei, du mano mamai ir du sau. Kadangi aš tuo metu sirgau, pas juos į Telšius nenuvykau – tai pati dovanų ir negavau. Bet kai paaiškėjo, kad vienas iš mamai įteiktų bilietų tapo kandidatu laimėti butą, gavau kvietimą atstovauti jai „Teleloto“ studijoje“, – laimingojo bilieto įsigijimo istorija dalinasi Jurgita.

Tėvams apie laimėjimą pranešė ne iš karto

Taigi sausio 8-osios rytą Jurgita leido „Teleloto“ studijoje, kur kartu su kitais finalistais rinkosi dovanas. Atidariusi savąją, moteris sužinojo tapusi pagrindinio prizo laimėtoja – tačiau pilnai tą suvokė ne iškart.

„Stengiausi atvykti nieko nesitikėdama, kad netektų nusivilti. Tad kai pamačiau užrašą „Butas Ispanijoje“, buvau priblokšta. Galvoje pasidarė visai tuščia. Net tėvams iš karto nepranešiau – tiesiog po filmavimo parašiau žinutę, kad viskas praėjo normaliai – vakare pažiūrėkite laidą. Žinau, kad jie labai džiaugėsi, žinią apie laimėjimą pasitiko apsikabinę“, – dalinasi Jurgita.

Cepelininį dangų keis į Viduržemio jūros pakrantės žydrynę

Jurgita Ispanijoje lankėsi ne sykį – šioje šalyje praleido net ir savo medaus mėnesį. O dabar moteris ruošiasi kelionei dar kartą, tačiau ji jau bus kitokia, mat svečioje šalyje Jurgita galės apsistoti nuosavame būste.

„Pirmiausia viską apžiūrėsime kartu su „Teleloto“ komanda. O po to jau planuojame vykti su šeima. Tėvai dar niekada nebuvę Ispanijoje, bus visai nauja patirtis, įspūdžiai“, – džiugiai pasakoja buto prie Viduržemio jūros laimėtoja.

Per praėjusius metus taip pat nekilnojamąjį turtą „Teleloto“ loterijoje laimėjo panevėžietė – jai atiteko butas Palangoje.

Iš viso per 2022-uosius „Teleloto“ žaidėjai išsidalino net 14 milijonų eurų bei 111 automobilių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.