Jubiliejaus proga dovanotas momentinės loterijos bilietas atnešė 20 000 eurų

Panevėžiečio Gintauto istorija dar kartą patvirtina, kad loterijos bilietas – puiki dovana. Beje, džiaugsmo galinti atnešti ne tik ją gaunančiam, o ir teikiančiam. Šešiasdešimtmečio proga vyras iš sūnaus sulaukė momentinės loterijos „Aukso bankas“ bilieto, kuris laimėjo net 20 000 eurų. Ir dalį šios sumos Gintautas žada padovanoti tam pačiam bilietą teikusiam sūnui.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2023, 11:40 AM, atnaujinta Feb 6, 2023, 11:44 AM

Dviguba šventė

Gintauto ir jo sūnaus gimtadienius skiria tik kelios dienos, tad praėjusį savaitgalį panevėžiečio namuose vyko dviguba šventė. Tuomet sūnus tėvui ir įteikė pluoštą įvairių loterijų bilietų, kurių vienas atnešė penkiaženklę sumą.

„Sekmadienį sėdau tikrintis ir maždaug ties krūvelės viduriu buvo „Aukso banko“ bilietas. Kai nutryniau, nei pats nepatikėjau, nei žmona. Ėjom į terminalą pasitikslinti. O tada skambinom sūnui pasidžiaugti“, – pirmuosius įspūdžius po laimėjimo prisimena panevėžietis.

Paklausus, ar jubiliejaus proga bilietų gavo, nes yra didelis loterijų gerbėjas, Gintautas sako, kad taip savęs nepavadintų – mat žaidžia tik retkarčiais.

„Mūsų šeimoje kur kas dažnesnė žaidėja yra žmona. Bet kažkodėl aš sėkmingesnis. Esu laimėjęs muzikinį centrą, įvairių smulkių prizų. O dabar štai – ir 20 000 eurų“, – juokiasi vyras.

Dalį dovanos grąžins

Nors įprastai dovanos grąžinamos, jei netinka ar nepatinka – šis atvejis priešingas.

Dovana tokia puiki, kad Gintautas nusprendė ja pasidalinti su dovanojusiu sūnumi.

„Jis savo ranka išrinko bilietą, tai jam irgi priklauso dalis sumos, būtinai“, – tvirtai nusprendęs laimėtojas.

Likusius pinigus panevėžietis skirs sodo namelio statyboms bei poilsiui – su žmona planuoja kelionę į užsienį.

Gintautui 20 000 eurų prizą atnešusios momentinės loterijos „Aukso bankas“ bilietas kainuoja 2 eurus. Įsigyti šios loterijos bilietų galima visose „Perlo“ ženklu pažymėtose prekybos vietose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.