Per keturis mėnesius – beveik 4 milijonai eurų „Teleloto“ žaidėjams

Populiariausios šalies loterijos „Teleloto“ laimėtojų gretos nepaliaujamai auga. Pirmasis šių metų trečdalis žaidėjams buvo itin sėkmingas – lietuviai išsidalino 3 815 298 Eur, keturias dešimtis automobilių bei net 2000 įvairių daiktinių prizų.

Per pirmąjį šių metų trečdalį „Teleloto“ žaidėjai išsidalino 40 automobilių – tarp kurių buvo ir „Tesla“.<br>Organizatorių nuotr.
Per pirmąjį šių metų trečdalį „Teleloto“ žaidėjai išsidalino 40 automobilių – tarp kurių buvo ir „Tesla“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2023, 9:22 AM

Laimėti du Aukso puodai

Jau pirmaisiais šių metų mėnesiais žaidėjams net kelis kartus iškeliavo pagrindinis loterijos prizas – Aukso puodas.

Vasario 26 dieną 740 898 Eur pasidalino du laimingieji – iš Kauno ir Gargždų. O kovo 12 dieną 450 574 Eur laimėjo keturi bilietai – pirkti Jonavoje, Alytuje, Kaune ir internetu – sindikatu.

Pastaruoju būdu, kuris dešimt dalyvių sujungia į grupę ir leidžia žaisti vienu bilietu, Aukso puodas laimėtas pirmą kartą.

Vienu iš laimingųjų grupės tapęs kaišiadoriškis pasakojo, kad „Teleloto“ bilietą sindikatu pirko taip pat pirmą kartą.

„Man labai patinka išbandyti naujoves. Tiek kalbant apie maistą, tiek apie keliones, tiek apie bet ką kitą. Tad kai užsukęs į loterijos svetainę pamačiau, jog skelbiama apie kažkokį naują žaidimo būdą, nusprendžiau, jog reikia pabandyti“, – sako Aukso puodo dalies laimėtojas.

40 automobilių – tarp kurių ir „Tesla“

Per pirmus keturis šių metų mėnesius į įvairius Lietuvos kampelius išriedėjo ir net keturios dešimtys „Teleloto“ automobilių.

Ryškiausias jų buvo pirmą kartą loterijos istorijoje žaidėjams pasiūlytas pasaulyje perkamiausias elektromobilis – „Tesla“, kuris pirmąją Velykų dieną atiteko vilnietei Agatai.

„Apie aplankiusią sėkmę sužinojau tik po kelių parų – savo gimimo dienos rytą. Kaip tik buvo įjungtas vyro kompiuteris, tad nusprendžiau patikrinti šventėms pirktus bilietus. Pirmieji trys, kurie buvo paimti iš vienos krūvelės parduotuvėje, nieko nelaimėjo. O ketvirtas, kurį paėmiau iš kitos, parodė, kad laimėta 2 eurai… ir „Tesla“, – apie pribloškusią akimirką pasakoja vilnietė.

„Teleloto“ žaidėjams atiteko ir daugiau elektromobilių – pavyzdžiui, „Volkswagen ID.4“ išriedėjo uteniškiui, kurį aplankė naujoko sėkmė. Jis laimėjo pirmą kartą išbandęs bilietų pirkimą internetu, taip pat – sindikato būdu.

Netrūko ir laimingų dovanotų bilietų. Štai miesto visureigis „Volkswagen T-Cross“ – atiteko Eglei iš Pilviškių, kuriai laimingą bilietą Valentino dienos proga nupirko vyras.

Laukti ir netikėti „Teleloto+“ laimėjimai

Nuo metų pradžios 122 191 Eur loterijos gerbėjams atnešė ir papildomas žaidimas „Teleloto+“.

Vos pernai pristatyta loterija yra skirta bilietus perkantiems internete – ten suteikiama galimybė rinktis penkis skaičius. O laimima, jei artimiausios „Teleloto“ laidos metu jie išrieda tarp pirmų dvylikos kamuoliukų.

Būtent taip ir nutiko panevėžietei Gintarei, kuri balandį laimėjo „Teleloto+“ pagrindinį prizą – 7460 Eur. Tik laimėjimas jai buvo netikėtas.

„Tiesą sakant, bilietą įsigijau netyčia – pirkdama įprastus „Teleloto“ bilietus. Sekmadienį, kaip tik tuo metu, kai rodė laidą, buvau pas močiutę, kuri didelė šios loterijos gerbėja. Kai skelbė „Teleloto+“ laimėtojus, ji pasakė: „Gal ir man kažkas galėtų internetu nupirkti bilietėlį...“ O man tik dingt į galvą, kad aš tai nusipirkus. Bet kaime prastas ryšys, tai kol užkrovė svetainę, jau skaičių neberodė. Tad apie laimėjimą sužinojau pirmadienį, kai gavau elektroninį laišką. Negalėjau patikėti“, – pasakoja bilietą už eurą į daugiau nei 7 tūkstančius eurų iškeitusi panevėžietė.

Balandžio 14 dieną „Teleloto“ loterija minėjo jau 27 metų sukaktį. Per visą šios loterijos istoriją Aukso puodas laimėtas 193 kartus. 65 iš tų laimėtojų tapo naujais Lietuvos milijonieriais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.