Lrytas.lt kviečia jauno verslo kūrėjus dalyvauti „Verslo genas 2023“ rinkimuose

Išpildėte seną svajonę ir įgyvendinote verslo idėją, kurios sėkmė įgauna vis didesnį pagreitį? O gal savo idėja nustebino lietuviai verslininkai?

Lrytas.lt kviečia jauno verslo kūrėjus dalyvauti „Verslo genas 2023“ rinkimuose.
Lrytas.lt kviečia jauno verslo kūrėjus dalyvauti „Verslo genas 2023“ rinkimuose.
Vytenis Radžiūnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Vytenis Radžiūnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Marius Dubnikovas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Marius Dubnikovas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-05-23 09:57, atnaujinta 2023-11-15 09:12

Naujienų portalas lrytas.lt kviečia siūlyti ir dalyvauti jaunus verslininkus, žmones ir komandas, kurie Lietuvoje drąsiai įgyvendina savo sumanymus ir svariai prisideda prie pokyčių šalyje. Jaunąjį verslą ir Lietuvos kūrėjus pastebintis bei įvertinantis projektas „Verslo genas“ jau septintus metus tęsia idėjų paiešką.

Portalo lrytas.lt Verslo rubrikos redaktorius Vytenis Radžiūnas atskleidžia, kad projektas „Verslo genas“ šiemet skirsis nuo ankstesnių metų, nes pasipildys naujais komisijos nariais, naujomis nominacijomis ir, žinoma, daugybe naujų verslų, kurie tikrai nustebins skaitytojus.

„Pastarieji, perskaitę publikacijas, gausiai lanko įvairiuose šalies kampeliuose plušančius verslininkus, gauna naujų, dar nepatirtų įspūdžių, ir tai yra didžioji projekto stiprybė. Šis projektas parodo, kiek daug turime skirtingų verslų įvairiose Lietuvos vietose. Mūsų naujienų portalo žurnalistai aktyviai keliauja į įvairius šalies regionus, bendrauja su jaunaisiais verslininkais ir aprašo jų istorijas. Visus šiuos įspūdžius jau labai greitai galėsite sekti lrytas.lt!“ – tikina V.Radžiūnas.

„Verslo genas“ – laiptelis, kuris paskatina žengti drąsesnį žingsnį platesnio kelio link. Mūsų kūrėjai – mūsų ateitis, pažadinkime verslo geną lietuvių širdyse. Jų sėkmės istorijas galima pavadinti lietuviškąja DNR, kitaip – lietuviškuoju verslo genu.

Lietuvos verslo konfederacijos viceprezidentas, vertinimo komisijos pirmininkas, projekto vertinimo komisijos pirmininkas Marius Dubnikovas akcentavo projekto svarbą ir šalies verslų įvairovę.

„Projektas rodo, kad tai – tam tikra tradicija ir didina jo gyvybingumą, tačiau lygiagrečiai šis projektas išsiskiria savo svarbumu. Jis parodo, kokia graži yra Lietuva, kokie išradingi ir verslūs Lietuvos žmonės.

Neįtikėtinos verslo istorijos, žurnalistų pristatomos jau ne vienerius metus, o šiais metais lūkesčiai dar labiau didėja ir jie nebus nuvilti“, – neabejoja M.Dubnikovas.

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Tarptautinės rinkodaros ir vadybos programos vadovė dr. Lineta Ramonienė džiaugiasi galimybe prisiliesti prie jaunų verslininkų idėjų.

„Verslo genas“ man yra svajonių ir verslo sąjungos konkursas. Didžiausias įkvėpimas yra vertinti, kaip žmonių atsidavimas, intuicija, bendrystė ir lyderystė įgalina stiprius verslo projektus, kurie keičia Lietuvos ir netgi pasaulio bendruomenes“, – sako dr. Lineta Ramonienė.

Daugiau nei tris mėnesius vykstančio projekto metu verslo skyriaus žurnalistai rašo ir kuria vaizdo siužetus apie drąsius žmones, kurie Lietuvoje imasi įgyvendinti pačius netikėčiausius sumanymus, kurti įdomiausius verslus.

Šešių nominacijų – „Už drąsą rizikuoti“, „Tvarus verslas“, „Už mokslo ir žinių įgyvendinimą versle“, „Metų atradimas“, „Šeimos verslas“, „Socialinis verslas“ – nugalėtojus rinks patyrusi komisija. Savo favoritui simpatijas galės atiduoti ir lrytas.lt skaitytojai.

Projekte dalyvauti gali tik tos įmonės, kurios gyvuoja nuo 1 iki 10 metų. Siūlyti kandidatus galima iki rugpjūčio 20 dienos. Susumavus vertinimo komisijos balsus, paaiškės šešių nominacijų laimėtojai. O „Lrytas.lt skaitytojų favoritas“ bus renkamas balsuojant portale lrytas.lt, balsavimas vyks rugpjūčio 21 – rugsėjo 1 dienomis. Rinkimus vainikuos rugsėjo mėnesį įvyksiantys iškilmingi apdovanojimai.

Po apdovanojimų su nugalėtojais bus publikuojami interviu portale lrytas.lt, jų lauks ir projekto rėmėjų dovanos.

Kviečiame jau dabar verslo atstovus registruotis ir gauti galimybę dalyvauti „Verslo genas 2023“ rinkimuose. Užpildykite anketą ir laukite lrytas.lt komandos skambučio. Registracija į projektą vyksta šiame puslapyje: Verslo genas 2023.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.