Idėja vestuvių dovanai: išsirinksite vos per kelias minutes, o staigmena tikrai patiks jauniesiems

Gavote kvietimą į vestuves, vadinasi, pats metas pasirūpinti dovana, ypač jei kvietime nėra konkrečių pageidavimų. Vieni išsyk nusprendžia: racionaliausia dovana – vokelis, kiti nori išsiskirti, pasirodyti išradingesni ir nustebinti jaunuosius unikalia, asmeniškesne dovana, taigi, leidžiasi į jos paieškas.

Gavote kvietimą į vestuves, vadinasi, pats metas pasirūpinti dovana, ypač jei kvietime nėra konkrečių pageidavimų.<br>Autorių nuotr.
Gavote kvietimą į vestuves, vadinasi, pats metas pasirūpinti dovana, ypač jei kvietime nėra konkrečių pageidavimų.<br>Autorių nuotr.
Gavote kvietimą į vestuves, vadinasi, pats metas pasirūpinti dovana, ypač jei kvietime nėra konkrečių pageidavimų.<br>Autorių nuotr.
Gavote kvietimą į vestuves, vadinasi, pats metas pasirūpinti dovana, ypač jei kvietime nėra konkrečių pageidavimų.<br>Autorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 25, 2023, 11:28 AM, atnaujinta Jul 25, 2023, 12:52 PM

Patarimas – neskubėti

Prieš pradedant ieškoti dovanos jaunavedžiams, specialistai pataria atlikti namų darbus: prisiminti jaunųjų pomėgius, pažintį su jais, kartu nutikusias linksmas istorijas, patirtus išgyvenimus, tuomet apsispręsti, ką dovanoti, bus paprasčiau.

Taip pat svarbu pagalvoti, kokios dovanos nesinorėtų gauti patiems, kiek pinigų galite jai skirti, pasirinkimų sąrašas, tikėtina, dar sutrumpės.

Įvairūs buities prietaisai, indai, patalynė vestuvėse – jau gana reta dovana. Bene dažniausia – vokelis, bet renkantis, ar į jį dėti, pavyzdžiui, pusšimtį eurų, galbūt, verta pasvarstyti alternatyvą – pramogą ar laiką SPA centre.

Pasirinkimas – skirtingiems skoniams

Internetinės dovanų parduotuvės „Dovanusala.lt“ marketingo vadybininkė Liucija Kazlauskaitė turi sukaupusi patirties, tad puikiai žino, kas gali tapti išskirtine vestuvių dovana. „Vestuvės yra ypatinga diena, kai jaunavedžiai švenčia savo meilę ir įsipareigojimą vienas kitam.

Šią dieną norime, kad dovana būtų ypatinga ir prasminga. „Dovanusala.lt“ kuponas atitinka abu šiuos kriterijus, nes jis suteikia galimybę patirti malonias akimirkas ir kartu pasinaudoti paslaugomis, kurios padės jaunavedžiams atsipalaiduoti po vestuvių šventės, ypač jei nesuplanavo povestuvinės kelionės“, – kalbėjo Liucija.

Kalbant apie vestuvių dovanas, bene populiariausi pasirinkimai – nakvynės viešbučiuose, dvaruose, laisvalaikis pramogų parkuose, aktyvios pramogos, pavyzdžiui, pasivažinėjimus prabangiais automobiliais, SPA procedūros ar gurmaniškos dovanos – vakarienė arba patiekalų degustacija.

„Dovanusala.lt“ pasiūlymai suskirstyti į kategorijas, tad pramogą arba dovanų čekį galima rinktis atsižvelgiant į poreikius, pomėgius, žinoma, išsirinkti tinkamą dovaną visuomet padės konsultantai. Beje, vestuvėse ypač svarbios gėlės, tad, išsirinkus dovaną ir gyvų gėlių, šios atkeliaus į bet kurį Lietuvos miestą.

Kuo šį vestuvių sezoną nustebinti jaunavedžius?

Poilsis

Įvairios nakvynės dviem moderniuose apartamentuose, prabangiuose viešbučiuose ar vilose nuostabiuose gamtos kampeliuose.

Spa / grožio procedūros

Galite rinktis iš įvairių atpalaiduojamųjų, gydomųjų, terapinių bei kitų nugaros ar viso kūno masažų. Į SPA ir grožio procedūras taip pat įeina įvairūs kūno šveitimai, įvyniojimai, aromaterapija, relaksacinės vonios, pėdų vonelės, ir paslaugos veidui, tokios kaip masažas, šveitimas, kaukė, valymas, ir kt.

Aktyvus laisvalaikis

Golfas, pažintinis nardymas, apsilankymas nuotykių parke, kovinis šaudymas gali nustebinti aktyvias pramogas mėgstančią porą. O, galbūt, juos nustebintų pasivažinėjimas kartingais, keturračiais, pasiplaukiojimas kateriu, vandens motociklu, kaitavimas.

Nepamirštamų įspūdžių tikrai suteiks akrobatinis skrydis, šuolis parašiutu ar skrydis oro balionu.

Gurmaniška dovana

Vestuvių proga itin mėgstama dovana – patiekalų ir gėrimų degustacijos, romantiškos vakarienės ir apsilankymai restoranuose.

Dovanų čekiai

„Dovanusala.lt“ galite rasti įvairių dovanų čekių, kurie gali pradžiuginti tiek jus, tiek jums artimą žmogų: knygų, aksesuarų, kosmetikos, drabužių ir kt.

Bene svarbiausias patarimas – dovanoti tai, ką patys norėtumėte gauti dovanų. Daugelį jaunavedžių tikrai maloniai nustebins dovanų čekiai, pramogų kuponai nakvynėms, SPA paslaugoms, ypač jei parinkta atsakingai, apgalvojant arba pasitariant su specialistais, kurie visuomet pasiruošę patarti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.