Lrytas.lt skaitytojai renka savo favoritą projekte „Verslo genas“: prasidėjo balsavimas

Skaičiuojant likusias vasaros dienas, finišo link artėja ir projektas „Verslo genas“. Per beveik du mėnesius į naujienų portalo lrytas.lt kvietimą dalyvauti projekte „Verslo genas“ atsiliepė daugiau nei pusšimtis jaunų verslininkų, kūrėjų.

Verslo genas.
Verslo genas.
Vytenis Radžiūnas.<br>T.Bauro nuotr.
Vytenis Radžiūnas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 21, 2023, 6:00 PM, atnaujinta Aug 22, 2023, 2:57 PM

Drąsiomis idėjomis Lietuvą keičiantys jaunų verslų kūrėjai jau septintus metus skatinami ir apdovanojami už įkvėpimą bei pavyzdį lrytas.lt projekte „Verslo genas“.

Šiais metais projekte dalyvauja 58 išpildžiusieji ir savo svajonę įgyvendinusieji bei tie, kurie nustebino drąsiais sumanymais. Kviečiame skaityti ir iš arti pamatyti projekto dalyvių istorijas rubrikoje verslas/sekmes-istorijos"="">verslas/sekmes-istorijos"" target="_blank">Sėkmės istorijos.

Po daugybės aplankytų verslų ir surašytų sėkmės istorijų prasideda balsavimas.

„Nuo šios akimirkos skaitytojai gali rinkti savo favoritą. Balsavimas džiugina tuo, jog daugeliui skaitytojų, kurie dar nespėjo perskaityti visų istorijų, yra galimybė su visomis jomis susipažinti, o tuomet – atiduoti balsą.

Lygiagrečiai ir verslai gali pasidalinti aprašytomis istorijomis su savo sekėjais, paprašyti palaikymo. Taigi raginame visus aktyviai dalyvauti šio projekto balsavime ir išrinkti geriausius“, – primena portalo lrytas.lt Verslo rubrikos redaktorius Vytenis Radžiūnas.

Šešių nominacijų – „Už drąsą rizikuoti“, „Tvarus verslas“, „Už mokslo ir žinių įgyvendinimą versle“, „Metų atradimas“, „Šeimos verslas“, „Socialinis verslas“ – nugalėtojus rinks patyrusi komisija. Savo favoritui simpatijas galės atiduoti ir lrytas.lt skaitytojai.

Iki rugsėjo 1-osios kviečiame balsuoti ir rinkti jus sužavėjusią lietuvių verslo idėją šiame puslapyje Verslo genas. Rinkimus vainikuos rugsėjo mėnesį įvyksiantys iškilmingi apdovanojimai.

Projektą „Verslo genas“ palaiko Aplinkos ministerija (AM), skatinanti verslus rinktis tvarumo kelią.

Darbą jau pradėjo ir vertinimo komisija, kurią sudaro: Lietuvos smulkiojo ir vidutinio verslo tarybos pirmininkė Dalia Matukienė, Inovacijų agentūros Bendrųjų verslo kompetencijų departamento direktorė Patricija Reut, portalo lrytas.lt Verslo ir Auto skyrių redaktorius V.Radžiūnas, Tarptautinio profesionalų tinklo „Global Lithuanian Leaders“ vadovė Marija Šaraitė, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Tarptautinės rinkodaros ir vadybos programos vadovė dr. Lineta Ramonienė, verslo finansuotojo „Noviti Finance“ vadovas Linas Armalys bei komisijos pirmininkas, Lietuvos verslo konfederacijos viceprezidentas Marius Dubnikovas.

Po apdovanojimų su nugalėtojais bus publikuojami interviu portale lrytas.lt, jų lauks ir projekto rėmėjų dovanos.

„Verslo genas“ – laiptelis, kuris paskatina žengti drąsesnį žingsnį platesnio kelio link. Mūsų kūrėjai – mūsų ateitis, pažadinkime verslo geną lietuvių širdyse. Jų sėkmės istorijas galima pavadinti lietuviškąja DNR, kitaip – lietuviškuoju verslo genu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.