Jasna Žemieji Tatrai – modernus kurortas žiemos pramogoms

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 26, 2015, 11:18 AM, atnaujinta Jan 15, 2018, 1:51 AM

Kalnai, sniegas, saulė ir aktyvus poilsis – puikios žiemos atostogos, kurias galite patirti Jasnos Žemųjų Tatrų kurorte Slovakijoje.

Jasna Žemieji Tatrai – tai didžiausias Slovakijoje slidinėjimo centras, turintis puikias sąlygas žiemos sportui. Jasna Žemieji Tatrai siūlo daugybę žiemos pramogų ir aktyvų poilsį 46 km ilgio slidinėjimo trasose. Centre sudaryta galimybė čiuožti įvairaus sudėtingumo trasomis, pradedant mėlynosiomis – paprastomis ir baigiant pačiomis sudėtingiausiomis juodosiomis slidinėjimo trasomis. Adrenalino mėgėjų laukia „Freeride“ trasos arba puikiai įrengtas Sniego parkas. Jasnos originalumas tas, kad čia galima čiuožti ir šiaurinėje, ir pietinėje Chopoko kalno pusėje.

Moderni sniegą gaminanti sistema sniegą tiekia iki pat Chopoko kalno viršūnės net 5 mėnesius per metus, taigi nuo gruodžio iki pat balandžio galima džiaugtis žiemos pramogomis.

Jasna Žemieji Tatrai gali pasigirti vieninteliai visoje Slovakijoje turintys „Twinliner“ lyninę keltuvų sistemą. Tai įstrižas liftas, užtikrinantis slidininkų, snieglentininkų, o vasarą pėsčiųjų turistų iš Biela Put (Koliesko) į Priehybą iki žemutinės „Funitel“ stotelės transportą, kad jie galėtų tęsti kelionę tiesiai į Chopoką.

Norintiesiems romantikos ar išskirtinių pojūčių Jasnos kurorte galima slidinėti keliose apšviestose trasose ir vakarais, o vaikams prieinamas didžiulis slidinėjimo parkas, kuriame jie žaisdami mokosi slidinėti.

Šiame Slovakijos slidinėjimo rojuje teikiamos kompleksinės paslaugos

Jauniausius slidininkus neabejotinai nudžiugins Maxiland Biela Pút. Didžiausio Slovakijoje žiemos parko vaikams plotas siekia daugiau kaip 6000 m2, čia yra patogus lyninis liftas. Tai ideali vieta norintiesiems įgauti pirmosios patirties slidinėjant slidėmis ar snieglentėmis. Maxiland vaikai su savo tėveliais suras animacinių programų su slidėmis čiuožiančiais Raudonkepuraite ir vilku, o puikius žaidimus užtikrins Maxiland šokiai.

Tėvai savo vaikus gali patikėti patyrusiems slidinėjimo mokytojams ir patys džiaugtis slidinėjimu profesionaliai sniegu padengtose trasose ar leisti laiką kompleksiškame paslaugų centre Biela Pút, aplankyti sporto prekių parduotuvę, slidžių nuomos punktus, informacijos centrą, pasėdėti bare ar stebėti savo vaikus iš restorano terasos.

Vakarais paslidinėjus apšviestose trasose, siūloma pratęsti pramogas visą naktį.

Patrauklus muzikos klubas „Happy END“ – dieną veikia kaip restoranas su terasa ir yra prie pat slidinėjimo trasos, vedančios link Biela Púť centro. Jis vakarais tampa pramogų vieta su diskoteka, todėl yra itin patrauklus jauniems asmenims, ieškantiems pramogų skambant gerai muzikai, mėgaujantis kokteiliais ir gera virtuve. Klube telpa net 1000 asmenų, o čia apsilanko ne tik slidininkai, bet ir gerų pramogų mėgėjai iš visų apylinkių. Geras maitinimas slidinėjimo trasoje

Slidinėjimo trasose slidininkų ir snieglentininkų laukia kalnų restoranai su vaizdu į Tatrus, kalnų restoranas su terasa ir naktine diskoteka, „Apres ski“ barai su gera muzika, užkandžių baras bei „Von Roll“ – muziejus–restoranas slidinėjimo trasoje su židiniu.

Tie, kurie vakare ieško kulinarinių įspūdžių tiesiog slidinėjimo trasoje, gali praleisti vakarą grožėdamiesi Tatrais, pasivažinėti sniegą valančia ir slidinėjimo trasas sutvirtinančia mašina bei pasimėgauti vakariene „Von Roll“ restorane Lukovoje, įsikūrusiame 1670 m virš jūros lygio.

Apgyvendinimas su naudingais abonementais visame regione

Prekės ženklu Jasná Nízke Tatry (Jasna Žemieji Tatrai) pažymėti ir viešbučiai, dauguma jų siūlo SKI IN ir SKI OUT galimybę. Reiklesnius klientus sudomis keturių žvaigždučių viešbučiai Grand Jasná bei Boutique hotel Tri Studničky. Viešbutis Grand Jasná dėl savo patrauklios padėties prie naujo 8 asmenų keltuvo – gondolos atitinka patogaus viešbučio standartus Otupné centre. Viešbutis atnaujintas ir, be abejonės, sudomins jus viduje esančiu sveikatingumo centru, iš kurio atsiveria apylinkės vaizdai, taip pat nauju konferencijų centru.

Prie į Diemianovskos slėnį vedančio kelio įsikūręs išskirtinis viešbutis Tri studničkys sudomins ne tik originaliu interjeru, bet ir puikia virtuve. Viešbutis atnaujintas, jame įrengtas sveikatingumo centras su originaliu kalnų pliažu bei patraukliu kalnų upokšnio vaizdu. Chopoko kalno 2004 m aukštyje virš jūros lygio yra viešbutis Rotunda – aukščiausiai įsikūręs viešbutis su aukščiausio ir vidutinio standarto apartamentais. Daugiau informacijos rasite interneto svetainėje www.tmrhotels.com arba https://www.jasna.sk/ubytovanie/pobytove-baliky/.

Vasariškos pramogos per žiemos atostogas ir natūralus įdegis po stogu

Turint kelių dienų slidinėjimo abonementą (GoPass) galima visai dienai ateiti į Tatralandia vandens parką ir taip kompensuoti slidinėjimo centre abonemento galiojimo metu (GoPass) neišnaudotą slidinėjimo dieną. Vandens parkas Tatralandia siūlo poilsį ir pramogas jūros, terminiame ar švariame vandenyje, kurio temperatūra siekia nuo 26 iki 38°C net žiemą. Unikali dengta Tropical Paradise (Tropikų rojaus) zona su tropikų augalais ir nusistovėjusiu jūros klimatu bei 30 laipsnių temperatūra siūlo galimybę nardyti, stebėti povandeninį koralų pasaulį bei natūraliai įdegti po permatomu stogu, šešėlyje net ir vidury žiemos – daugiau informacijos surasite www.tatralandia.sk.

Vienos dienos skipass galima išnaudoti slidinėjimui trasose arba vienam įėjimui į Tatralandia vandens parką.

GOPASS – abonementas į slidinėjimo trasą bei raktas į AQUAPARK vartus

Poilsiaujantiems Tatrų papėdėse abonementas į trasas yra vadinamas GOPASS – asmeninis individualus skipass, kuris vienu metu yra ir lojalumo kortelė. Slidininkai tiesiai iš savo jaukių namų gali nemokamai registruotis e. parduotuvėje ir www.gopass.sk įsigyti sau e. skipass, o atvykę į slidinėjimo centrą iš automobilio pereiti tiesiai prie vartelių, kurie atsiveria į slidinėjimo trasas. Gopass padeda taupyti laiką, nes slidininkai neturi laukti savo skipass ilgoje eilėje prie kasos, o pirmi nuo pat ryto leidžiasi slidinėjimo trasomis. Už kiekvieną pirkimą klientas gauna lojalumo taškus, kuriuos vėliau gali iškeisti į kitokias paslaugas Tatrų centruose.

GOPASS NAUJIENA: 2014/15 metų žiemos sezone turėdami keliolikos dienų skipass arba ketindami kelias dienas apsistoti centre su skipass slidininkai ir poilsiautojai neišnaudotą dieną slidinėjimo trasose gali iškeisti į įėjimą į vandens parkus Tatralandia, Gino Paradise Bešeňová arba Aquacity Poprad. Su Gopass kortele šią žiemą slidininkai gali naudotis centro Špindleruv Mlyno paslaugomis Čekijoje. Daugiau informacijos surasite www.gopass.cz.

SVARBIAUSIA INFORMACIJA APIE CENTRĄ Daugiau inormacijos apie centrą ir jo pasiūlymą galite gauti kasdien skambindami telefonu (00421) 907 88 66 44, rašydami elektroniniu paštu info@jasna.sk ar apsilankę interneto svetainėje www.jasna.sk.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.