A. Pauliukevičius su žmona net per atostogas išlaiko darbo ritmą

Lietuvos tarzanu vadinamas kultūristas Andrius Pauliukevičius (34 m.) net ir per atostogas stengiasi išlaikyti darbo ritmą. „Su žmona Ilka dirbame ir atostogaujame vienu metu“, – patikino populiarios knygos „Tobulas kūnas“ autorius A.Pauliukevičius, rašo „Lietuvos rytas“.

Lietuvos tarzanu vadinamas kultūristas Andrius Pauliukevičius su žmona Ilka net ir per atostogas stengiasi išlaikyti darbo ritmą.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Lietuvos tarzanu vadinamas kultūristas Andrius Pauliukevičius su žmona Ilka net ir per atostogas stengiasi išlaikyti darbo ritmą.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė („Lietuvos rytas“)

Feb 19, 2016, 9:02 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 10:39 AM

Sveikos gyvensenos specialistais save vadinantys sutuoktiniai A.Pauliukevičius ir I.Adams daug sportuoja, sveikai maitinasi, rengia treniruotes ir seminarus. Todėl ir per atostogas jie nenutolsta nuo įprasto ritmo: neseniai penkias savaites Namibijos sostinėje Vindhuke pas Ilkos tėvus viešėję sutuoktiniai rytais kėlėsi septintą valandą, kaip ir dirbdami Vilniuje.

Per atostogas anksti ryte Andrius ir Ilka sėsdavo rašyti, nes pavasarį turėtų pasirodyti jų parengtas sporto kalendorius. Po to pora pusryčiaudavo ir eidavo pasitreniruoti į sporto salę.

Ir tik po treniruočių juodu pasimėgaudavo atostogų malonumais – vykdavo pasigrožėti laukine gamta ir jos pafotografuoti arba kur nors išsimaudyti.

Andrius ir Ilka atostogaudami sportuodavo keturis kartus per savaitę, o gyvendami Vilniuje – penkiskart arba šešiskart.

„Jeigu išvykę atostogų nieko nedarytume – nesportuotume, nerašytume, nekurtume treniruočių programų, mitybos planų, grįžus namo po kelių savaičių būtų labai sunku pradėti tai iš naujo. Daug lengviau sugrįžti į kasdienybę, kai per atostogas šiek tiek palaikome įprastą tempą“, – patikino A.Pauliukevičius.

Sutuoktiniams darbas nėra kančia, todėl ir atostogaudami jie mielai imasi darbo veiklos.

„Mes nesame samdomi darbuotojai, kurie nekenčia pirmadienio ir laukia penktadienio. Dirbame sau ir darome tai, kas mums patinka.

Mūsų neaplanko jausmas, kad dabar reikia dirbti, o kitu metu ilsėtis nuo darbo“, – pasakojo vyras.

Kultūristas su gražuole žmona, kilusia iš Namibijos, gyvenimo ritmą artimiausiu metu sulėtins tik vasarą – šiltuoju sezonu pora visada renkasi atostogas Lietuvoje. Šią vasarą, kaip ir įprastai, sutuoktiniai atostogaus Andriaus gimtojoje Ignalinoje.

„Lietuvai vasarą nieko netrūksta: gamta graži, šviežios daržovės, sportas gryname ore“, – teigė kultūristas, kurio vasarą atostogauti netraukia kiti kraštai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.