Atgauk energiją didžiausiame Baltijos kurorte!

Ruduo – pats tinkamiausias metas palepinti save ir įgauti energijos naujiems karjeros ir privataus gyvenimo iššūkiams.

visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
visitjurmala.lv nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Oct 12, 2016, 9:15 AM, atnaujinta May 11, 2017, 1:49 AM

Pailsėjęs žmogus yra laimingas ir energingas, todėl kviečiame jus pasisemti truputį laimės bei energijos Jūrmaloje!

Jūrmaloje gausi ne tik natūralių gydomųjų išteklių – mineralinių vandenų ir gydomojo purvo, joje veikia daug SPA bei kurortinių gydyklų, kur natūralūs ištekliai naudojami procedūroms, masažams, vonioms ir kaukėms.

Jūrmalos centre spalvingu rudeniu galima mėgautis ne tik miesto gatvėse, bet ir jūros pakrantėje – nuostabiame kurorto viešbutyje „Baltic beach hotel“, kuris rudens dvelksmą kartu su šaltalankiais, spanguolėmis ir vynuogėmis įsileido ir į savo SPA centrą. „Spalvingas ruduo“ siūlo jums nakvynę jaukiame kambaryje, nuostabius pusryčius su vaizdu į jūrą, galimybę pasirinkti iš trijų SPA programų bei kitų nepamirštamo poilsio privalumų. Pasirinkę programą „Oranžinis šaltalankis“ galėsite džiaugtis poilsiu vandens komplekse „The Garden“, kuriame yra baseinų, įvairių pirčių – bus smagu išmėginti odos šveitimą putomis turkiškoje pirtyje „Hammam“ ir uogų kaukę garų pirtyje „Rassoul“. Paskui galėsite paragauti šaltalankių grogo ir gardžios apskritos akytos bandelės. Be to, paplūdimys yra vos už kelių žingsnių nuo viešbučio – po SPA procedūrų apsirenkite šilčiau ir eikite pakvėpuoti gaiviu jūros oru!

Visai netoli, Jūrmalos širdyje – Jomas gatvėje, yra ir kurortinis viešbutis „Hotel Jūrmala SPA“, siūlantis „Pasakišką poilsį“: čia galėsite mėgautis specialiai paruoštomis rudens SPA procedūromis (vibraciniu masažu, perlų vonia, parafino pirštinėmis rankoms, druskos kambariu ir kt.), ramiai atsipalaiduoti saunų bei baseinų centre. Rudeniui labai tinka parafino procedūros, kai dėl šalto metų laiko rankų oda tampa sausesnė ir jautresnė. Po šių procedūrų jūsų oda taps švelnesnė ir lygesnė. Žinoma, į pasiūlymą įskaičiuota ir nakvynė su pusryčiais. Čia būsite pačiame miesto centre – Jomas gatvė yra visai prie pat viešbučio slenksčio, o paplūdimys tik už šimto metrų.

Viešbutis „Eiropa“ siūlo jums saldžius „Medaus laisvadienius“ – medaus kaukių procedūras ir medaus masažą, o visa tai pasaldina medaus pyragaitis viešbučio restorane. Tokios procedūros pradžiugina kūną ir naikina karputes. Meduje esančios medžiagos įsigeria į odą, o ant odos likęs medus sugeria toksinus, valo odos paviršių, dėl to ji tampa šilko švelnumo, stipri ir lygi. Po tokios medaus terapijos jūsų oda bus nuostabiai palepinta. Po SPA procedūrų patariame aplankyti populiariausią Jūrmalos koncertų centrą – Dzintarų koncertų salę, kuri yra vos už kelių minučių pėsčiomis nuo viešbučio, ar pasivaikščioti po Jūras gatvę, kurioje rasite ne vieną kurortinio miesto architektūros perlą.

Nukrypus visai nedaug nuo centro, čia pat, vos už kilometro, yra „Kurshi Hotel & SPA“, kuris šį rudenį paruošė svečiams „Nuostabius šeimos laisvadienius“ – pasiūlymą, kurio sunku atsisakyti, jeigu į Jūrmalą atvykote su vaikais. Be apsilankymo garų pirtyje ir saunoje, kas aktualiau suaugusiesiems, lankytojams siūlomos ir keturios valandos vandens atrakcijų parke „Līvu Akvaparks“. Čia šeimos galės plaukioti, nardyti, lėčiau ar greičiau leistis vandens parko čiuožyklomis ir būtinai paragauti kurį nors iš sveikų kokteilių, patiekiamų vandens bare. Pramogautojų laukia dviejų patiekalų vakarienė ir skanūs ledų kokteiliai mažiausiems šeimos nariams. Ir čia jūra yra vos už kelių minučių pėsčiomis.

„Amber SPA Boutique Hotel“ kviečia pasisvečiuoti visus, ištroškusius romantikos, ir šį rudenį siūlo išmėginti „Ypatingą dviejų dienų pasiūlymą porai“. Net jeigu lis, dieną galėsite praleisti baseine ir treniruoklių salėje, išbandyti sporto užsiėmimus ir pasišildyti rusiškoje pirtyje. Gydomasis rusiškos pirties poveikis žinomas nuo senų laikų: veikiant karštam orui organizmas valosi iš pat savo gelmių, karštyje su prakaitu pasišalina susikaupę šlakai ir nereikalingi medžiagų apykaitos likučiai. Be to, pagerėja odos tonusas. Pirties ritualų metu sunaudojama daug energijos, būtent todėl į pasiūlymą įskaičiuotos romantiškos vakarienės abi dienas. Paskutinę dieną neskubėkite, nes pasiūlymas numato tingų ir ramų rytą.

Planuojate aplankyti „Līvu“ vandens parką? Įtraukite į savo planą galimybę išmėginti naujai atidaryto viešbučio „SemaraH Hotel Lielupe“ pasiūlymą „Šeimyninis pasiūlymas ilgesnei vasarai“: šeimyninis kambarys, gausus pusryčių bufetas, neribotas lankymasis vaikų klube ir „Wellness“ centre. Vaikų klubas siūlo smagių bei žavingų nuotykių ir pramogų vaikams nuo dviejų iki keturiolikos metų. Kol vaikus prižiūri patyrę darbuotojai, jūs galite išmėginti ramų poilsį „Wellness“ centre: 25 metrų baseiną su dviem kaskadomis, sauną, garinę turkišką pirtį, sporto salę, burbulinę vonią ir poilsio bei relaksacijos zoną. Šios pramogos tikrai patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams! Be to, būsite netoli nuo Jūrmalos buities muziejaus ir Ragakapos pažintinio tako, kuris rudenį yra nepaprastai graži vieta pasivaikščioti!

O jeigu kenčiate nuo perdegimo sindromo ir poilsis yra ne noras, o būtinybė, klinika „Dzintari“ siūlo „Reabilitacijos programą perdegimo sindromui“. Čia jūs būsite prižiūrimi individualiai: į programą yra įtrauktos įvairios procedūros ir terapijos pagal gydytojo nurodymus. Gimnastika, piešimas, šokiai, masažas ir šokolado kaukė visam kūnui – tai tik kelios procedūros, tikrai padėsiančios atgauti energiją. Vakarais galėsite pasivaikščioti netoli esančiu Dzintarų miško parko pažintiniu taku – čia yra ir Jūrmalos apžvalgos bokštas, leidžiantis pasižvalgyti po miestą iš paukščio skrydžio!

Galbūt turite galimybę savo sveikatai skirti kelias savaites? To tikrai užteks norint praeiti bendrą sveikatinimo programą „Sveikata rudenį“, kurią siūlo kurorto reabilitacijos centras „Jaunķemeri“.

Šešiasdešimt aštuonios įvairiausios procedūros per 14 dienų – purvo aplikacijos, mineralinio vandens vonios, plaukiojimas baseine, šiaurietiško ėjimo pamokos ir kiti užsiėmimai laukia jūsų miško apsuptame centre, kuris yra vienas seniausių ir geriausių savo srities centrų Latvijoje!

Tai buvo tik nedidelė apžvalga to, ką Jūrmala gali pasiūlyti rudenį. Džiaugiamės galėdami priimti jus į svečius, išblaškyti, globoti ir pradžiuginti! Norėdami peržvelgti visus ypatingus miesto pasiūlymus, eikite į Jūrmalos turizmo svetainės ypatingų pasiūlymų skyrių!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.