Nepakartojama kelionė šeimai į Vokietiją

Vokietija yra Vidurio Europos valstybė, kurioje galima rasti ir didelių vakarietiškų miestų, ir mažų jaukių miestelių. Šios šalies gamta labai graži ir įvairi: čia yra ir lygumų, ir kalnų. Vokietija garsėja ir savo istorija.

Konkursas „Suplanuok ir išbandyk kelionę su DFDS“.<br>DFDS konkursas
Konkursas „Suplanuok ir išbandyk kelionę su DFDS“.<br>DFDS konkursas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-06 22:46, atnaujinta 2018-02-10 00:14

1 diena 21 val. išvykstama iš Klaipėdos jūrų perkėlos (nepamirškite, kad užsiregistruoti turite ne vėliau kaip 2 val. prieš laivui išplaukiant). Pirmoji diena bus skirta kelionei į Vokietiją, Kylio jūrų perkėlą. Keliausite su „DFDS Seaways“, viena didžiausių tarptautinių keltų linijų ir mini kruizų kompanijų Europoje, kuri siūlo keleivių ir krovinių gabenimą keltais Baltijos jūra.

2 diena 18 val. atvyksite į Kylio jūrų perkėlą. Toliau keliausite į viešbutį „NordicHotel am KielerSchloss“, jis siūlo tylius kambarius, nemokamą belaidį internetą ir kasdien patiekiamus savitarnos pusryčius. Viešbutis yra Kylio centre, netoli Kylio pilies ir „Schwedenkai“ dokų. Laisvas laikas ir nakvynė viešbutyje.

3 diena Pusryčiai. Kelionė į Hamburgą (~100km). Vyksite į „MiniaturWunderland“ (tai šiuo metu didžiausia traukinių modelių instaliacija pasaulyje). Pristatoma apie 860 traukinių, sukonstruotų iš daugiau kaip 11 tūkstančių vagonėlių, 300 tūkstančių žibintų, 215 tūkstančių medžių ir apie 200 tūkstančių žmonių figūrėlių). Toliau keliausite į Hamburgo botanikos sodą ( čia auga Viduržemio regiono, Kanarų salų, Pietų Afrikos, atskirų Kalifornijos bei Pietų Čilės augalai. Norėdami pamatyti rečiausius paparčius būtinai ateikite į paparčių šiltnamį, o palmių šiltnamis garsėja senoviniais augalais). Tai pat siūlome pasivaikščioti Alsterio ežero pakrante (vienas populiariausių ežerų Vokietijoje, bet kuriuo metu laiku čia galima rasti įvairiausių pramogų). Laisvas laikas ir nakvynė viešbutyje „Centrum Hotel Wikinger Hof Hamburg“ (įsikūręs žaliose Alsterio ežero apylinkėse, bet centrinėje vietoje. Tai Šv. Jurgio (StGeorg) rajonas, iš kurio pėsčiomis pasieksite pagrindinę stotį ir miesto centrą.).

4 diena Pusryčiai. Kelionė į Heidės parką( ~70 km). Tai didžiausias Šiaurės Vokietijoje esantis parkas. Čia jums bus parengtas tikras adrenalino užtaisas – ant greičiausių medinių amerikietiškų kalnelių galima skrieti žemyn net 120 km/val. greičiu!) Po pramogų vyksite į Brėmeną ( ~120km). Čia apsistosite viešbutyje „Hotel Am Hillmannplatz Nr.1“. Laisvas laikas ir nakvynė viešbutyje.

5 diena Pusryčiai. Aplankysite turgaus aikštę (tai Brėmeno širdis, joje stovi Rotušė, Šv. Petro katedra ir Brėmeno muzikantų skulptūra (lankomiausia vieta šiame mieste, nes Brėmeno muzikantai yra viena garsiausių brolių Grimų pasakų, kurią žino daugelis pasaulio vaikų ir suaugusiųjų)). Tai pat aplankysite Rolando skulptūrą (seniausia tokio tipo skulptūra Vidurio ir Rytų Europoje. Ji – Brėmeno miesto simbolis, įtrauktas į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą). Toliau keliausite apžiūrėti Šv. Petro katedros (98 metrų aukščio). Daugiau kaip 900 metų skaičiuojanti katedros istorija žavi išskirtinumu. Per daugelį amžių keitėsi ne tik jos vidus, bet ir išorė). Laisvas laikas ir nakvynė viešbutyje.

6 diena Pusryčiai. Prieš kelionę namo, norėdami pamankštinti kojas, aplankysite Burgerparką (Burgerpark). Tai vienas svarbiausių Brėmeno parkų. Burgerparke galima ramiai pasivaikščioti, važinėtis dviračiais ar plaukioti valtimis. Daugybė medžių ir gėlių sukuria gražų kraštovaizdį. Kelionė į Kylio jūrų perkėlą (~220km). 14 val. kelionė į Lietuvą keltu (nepamirškite, kad užsiregistruoti turite ne vėliau kaip 2 val. prieš laivui išplaukiant).

7 diena 12 val. 30 min. keltu parplauksite į Klaipėdos jūrų perkėlą. Kelionės pabaiga.

Kaina: 2 suaugusiesiems ir 1 vaikui apie 1220€.

Sąmata: Kelionė keltu pirmyn ir atgal (4 vietų kajutėje, su automobilio perkėlimu) 520 € Viena nakvynė viešbutyje „NordicHotel am KielerSchloss“ 122 € Viena nakvynė viešbutyje „CentrumHotelWikingerHofHamburg“ 137 € Dvi nakvynės viešbutyje „Hotel Am Hillmannplatz Nr.1 282“ € Antkainis 15 proc. IŠ VISO: 1220 € *kelionės kaina pateikta 2 suaugusiesiems ir 1 vaikui.

Į kelionės kainą neįskaičiuota: • Degalų išlaidos • Maitinimas kelte • Pietūs ir vakarienė • Lankytini objektai • Papildomos išlaidos

Bilietus į „Miniatur Wunderland“ užsisakyti galite čia.

Bilietus į Heidės parką rasite užsisakyti galite čia.

Papildoma video nuoroda čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.