Slidinėjimo kelionė draugų kompanijai

Sezonas: žiema.

Konkursas „Suplanuok ir išbandyk kelionę su DFDS“.<br>DFDS konkursas
Konkursas „Suplanuok ir išbandyk kelionę su DFDS“.<br>DFDS konkursas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2016, 10:44 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:14 AM

Sezonas: žiema.

Keltų linija: Klaipėda – Karlshamnas.

Trukmė: 6 dienos.

Tikslas – slidinėjimas.

Kelionės išdėstymas pagal laiką:

1 diena. Traukinys Vilnius – Klaipėda, keltas Klaipėda – Karlshamnas.

2 diena. Atplaukimas į Karlshamną, nuomotu automobiliu vykstame į Norvegiją (Bergenas).

3 diena. Vykstame į slidinėjimo kurortą, slidinėjimas.

4 diena. Slidinėjimas.

5 diena. Slidinėjimas, po pietų grįžimas į Bergeną, susipažinimas su miestu.

6 diena. Keliavimas iki Karlshamno. Išvykimas keltu.

7 diena. Traukinys Klaipėda – Vilnius.

Kelionę pradedame sausio 2d. 09:50 val. Vilniaus geležinkelio stotyje, kur laukiame traukinio, vežančio į Klaipėdą. Su savimi turime ne tik būtiniausius kelionės daiktus, bet ir įrangą: slides ir snieglentę, kadangi mūsų išvykos tikslas – paslidinėti viename iš gražiausių gamtos kampelių – Norvegijoje!! Kadangi nesame labai ramūs, todėl pasirinktas kelionės būdas – išbandyti kuo daugiau įvairių transporto priemonių, bei taip pat patirti kuo daugiau smagių nuotykių!

Klaipėdą pasiekiame kiek ankstokai 13:38 val., todėl dar turime laiko ramiai papietauti viename iš Klaipėdos geriausių restoranų „Monai“, kuris yra 15 minučių pėsčiomis nuo Geležinkelio stoties. Mūsų keltas į Karlshamną pajuda 21 val. Ryte jau būsime pasiekę pietinę Švedijos pakrantę – Karlshamną (tvarkaraštis čia).

Sausio 2 d. 21 val. Keltas Klaipėda – Karlshamas Karlshame išsinuomojame automobilį ir keliaujame link Norvegijos, miesto Bergeno, kur apsistosime pas draugus. Pernakvojame. Ryte važiuojame į Myrkdalen slidinėjimo kurortą (čia), kuris yra 131 km nuo Bergeno. Slidinėjame tris dienas, apsistojame čia.

Po šaunių trijų dienų praleistų kalnuose, grįžtame pas draugus į Bergeną, susipažinti su miestu, pamatyti Bergeno Katedrą (Bergen Cathedral), koncertinę salę, kuri buvo pastatyta rengiantis Eurovizijos konkursui (Grieg Hall), susipažinti su Norvegijos istorija universiteto muziejuje (University Museum of Bergen), pasikelti funikulieriumi ir pamatyti Bergeną iš aukštai (Fløyfjell). Išsinuomavę automobilį grįžtame iki mūsų kelto Karlshamne.

Sausio 7 d. 19 val. keltas Karlshamnas – Klaipėda. Grįžę į Klaipėdą, įspūdžių kupiną kelionę baigiame ten, kur ir pradėjome – traukinyje (Klaipėda – Vilnius 10:40 val. – 14:27 val.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.