Padovanokite tėvams antrą jaunystę Jūrmaloje

Jūrmaloje viešpatauja sveikata, ramybė ir harmonija.

jurmala.lv nuotr.
jurmala.lv nuotr.
jurmala.lv nuotr.
jurmala.lv nuotr.
jurmala.lv nuotr.
jurmala.lv nuotr.
jurmala.lv nuotr.
jurmala.lv nuotr.
jurmala.lv nuotr.
jurmala.lv nuotr.
jurmala.lv nuotr.
jurmala.lv nuotr.
jurmala.lv nuotr.
jurmala.lv nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Mar 23, 2017, 1:13 PM, atnaujinta Apr 7, 2017, 9:54 AM

Ypatingas miesto oras sudaro sąlygas atsikratyti jaudulio ir streso, mažos gatvelės kviečia ilgiems pasivaikščiojimams, o paplūdimys lepina sniego baltumo kvarciniu smėliu ir bangų ošimu.

Jūrmalos pušynai, ilgi paplūdimiai ir gardūs patiekalai sveikatingumo procesą paverčia maloniu poilsiu. Padovanokite savo tėvams šią puikią galimybę jau šį rudenį! Jūrmalos SPA viešbučiai, kurorto reabilitacijos centrai ir sanatorijos paruošė ypatingų pasiūlymų būtent senjorų gerai savijautai sustiprinti.

Puikūs pasiūlymai iš Jūrmalos SPA viešbučių ir sanatorijų:

Atstatykite sveikatą purvo procedūromis ir mineraliniais vandenimis sanatorijoje „Jaunķemeri“. Penkių dienų sveikatingumo programa „Atstatyk sveikatą“ siūlo per penkias dienas atnaujinti darbinius pajėgumus ir pagerinti gyvenimo kokybę praėjus kompleksinę programą, į kurią įeina masažai ir sporto užsiėmimai, dar įvairios kitos malonios procedūros: druskos terapija, plaukiojimas ir purvo aplikacijos. Programa su maitinimu ir gydytojo konsultacijomis kainuoja nuo 301 euro. Pasiūlymas galioja iki šių metų pabaigos. Daugiau informacijos apie kainas ir paslaugas rasite adresu www.jaunkemeri.lv.

Ypatingas pasiūlymas senjorams jūros pakrantėje. Viešbutis „Baltic Beach Hotel & SPA“ įrengė nuostabų tradicinių rusiškų saunų kompleksą „The Banja“, kur be kaitinimosi dar siūlomas ir pėrimosi ritualas su beržinėmis vantomis, pakaitomis gaivinantis ledo gabaliukais ir darant žolių inhaliacijas, dar taikant šveitimosi medumi procedūras. Rudens metu viešbutis siūlo senjorams ypatingą nuolaidą – jeigu jums yra 60 ir daugiau metų, tuomet siūloma 15 % nuolaida nuo svetainėje skelbiamos kainos nakvynei viešbutyje. Pasiūlymas galioja iki gruodžio 25 dienos. Apsilankymas komplekse „The Banja“ vienam asmeniui kainuoja 44 eurus, į kainą įtraukta ir viena pirties procedūra pasirinktinai. Daugiau informacijos apie kainas ir paslaugas rasite adresu www.balticbeach.lv.

Dviejų dienų sveikatingumo kursas „Semarah Hotel Lielupe SPA & Conferences“. Nuo nulio rekonstruotą ir naujai atidarytą „Semarah Hotel Lielupe SPA & Conferences“ viešbutį galima drąsiai vadinti vienu šiuolaikiškiausių Jūrmaloje. „Lielupe“ siūlo puikią 2 dienų sveikatingumo programą, į kurią įeina tiek druskos kambarys ir neriboti apsilankymai „Wellness“ centre su baseinu, saunomis ir burbulinėmis voniomis, tiek ir aromaterapijos masažas, nugaros masažas ir šiaurietiško ėjimo treniruotės paplūdimyje. Pasiūlymo kaina dviems asmenims yra nuo 252 eurų dviems naktims. Daugiau informacijos apie kainas ir paslaugas rasite adresu www.semarahotels.com.

Trijų ar penkių dienų sveikatingumo kursas „Hotel Jūrmala SPA“. Sveikatingumo kursas numato, jog ir pradžių reikia nustatyti, kokios veido procedūros pacientui yra reikalingos. Gydytojas atlieka diagnostiką ir parenka sporto užsiėmimus bei SPA procedūras. Priklausomai nuo indikacijų tai gali būti vandens aerobika, pilateso pratimai ir joga, šiaurietiškas ėjimas, dar gimnastikos pratimai nugarai ar individualūs užsiėmimai vadovaujant patyrusiam treneriui. Lygiagrečiai vyksta medicininė priežiūra, matuojamas organizmo cholesterino, cukraus ir riebalų kiekis, daroma elektros kardiograma. Į SPA procedūras įeina druskos kambarys, įvairios vonios procedūros, dar lazerio terapija, elektromiego terapija, vietos purvo aplikacijos ir daugybė kitų procedūrų. Be to, siūlomas specialus SPA valgiaraštis su natūraliais ir sveikais patiekalais. Daugiau informacijos apie kursą, kainas ir paslaugas rasite adresu www.hoteljurmala.com.

Gydomasis gintaras. Apie gydomąsias gintaro savybes žinojo jau senovės Egipte. Ten jis patekdavo vadinamuoju Gintaro keliu, sujungusiu Baltijos jūrą su Juodąja jūra, Graikija, Italija ir Sirija. Jį vadino šiaurės auksu ir dažnai naudodavo medicinoje Hipokrato laikų Graikijoje ir senovės Kinijoje. Paslapties reikėtų ieškoti gintaro rūgštyje, kuri turi organizmo ląsteles atkuriančių savybių. „Amber Wellness SPA“, kuris įsikūręs viešbutyje „Amber SPA boutique“, siūlo sustiprinti sveikatą unikaliu procedūrų kompleksu, atnaujinti vitališkumą ir energijos srautą organizme. SPA vienu metu gali aptarnauti 3–4 svečius, kurie jaukioje aplinkoje, mėgaudamiesi gydomuoju gintaro poveikiu, gali pasinerti į ramios muzikos ir sveikų žolelių arbatos harmoniją. SPA ritualų kainos yra nuo 70 eurų už 90 minučių procedūrų kompleksą. Daugiau informacijos apie kainas ir paslaugas rasite adresu www.amberspahotel.lv.

Pasiūlymas senjorams sanatorijoje „Belorusija“. Ši sveikatingumo programa rekomenduojama tiems, kuriems jau per 65. Į kompleksinį pasiūlymą įeina gydytojo ir fizioterapeuto konsultacijos, dar reabilitacijos plano sudarymas. Priklausomai nuo indikacijų, sudaroma programa, į kurią įeina gydomoji gimnastika, gydomosios mineralinio vandens vonios ir apsilankymas baseine, dar haloterapija, magnetoterapija, atpalaiduojanti psichoterapija ir klasikinis masažas. Priklausomai nuo svečio sveikatos būklės gali būti skirtos ir kitos gydomosios procedūros. Į kurso kainą įeina trys maitinimai per parą pagal paciento pageidavimus ar skirtą dietą, fitoterapija ir gydomieji mineraliniai vandenys. Programos trukmė 8–30 dienų. Daugiau informacijos apie kainas ir paslaugas rasite adresu www.belorusija.lv.

Daugiau informacijos apie poilsio ir sveikatingumo programas rasite adresu www.visitjurmala.lv.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.