Pamatykite, kokiuose vasarnamiuose ilsisi pasaulinio garso žvaigždės

Garsenybių atostogų nuotraukos veda iš proto. Atrodo, kad tik žvaigždės moka ilsėtis kokybiškai. Tačiau kelionių agentūros turi ką pasiūlyti ir šios planetos gyventojams. Ištroškusiems atostogų – nuomojamos vietelės, kurias renkasi ir garsenybės.

Žvaigždžių poilsiavietės. 
Žvaigždžių poilsiavietės. 
Paradise Hills. 
Paradise Hills. 
Zolna Yachts. 
Zolna Yachts. 
Zolna Yachts.  
Zolna Yachts.  
Hammerstein Highland. 
Hammerstein Highland. 
Svečių namai Naujojo Orleano pakraštyje. 
Svečių namai Naujojo Orleano pakraštyje. 
Creole Mansion. 
Creole Mansion. 
Paplūdimio namas Manhaten Biče, Kalifornijoje. 
Paplūdimio namas Manhaten Biče, Kalifornijoje. 
Vasarnamis Leik Lure, Šiaurės Kalifornijoje. 
Vasarnamis Leik Lure, Šiaurės Kalifornijoje. 
Vasarnamis Leik Lure, Šiaurės Kalifornijoje. 
Vasarnamis Leik Lure, Šiaurės Kalifornijoje. 
Paplūdimio vasarnamis Bahamų salyne. 
Paplūdimio vasarnamis Bahamų salyne. 
Houdini Estate kurortas. 
Houdini Estate kurortas. 
Sandy Point. 
Sandy Point. 
Daugiau nuotraukų (13)

Lrytas.lt

Aug 10, 2019, 7:38 AM

1. „Zolna Yachts“ poilsiavietė San Diego pakrantėje

Tiems, kuriems įkyrėjo įprastos atostogos viešbučio kambariuose, siūlomas originalus poilsis plūduriuojant. Tai jachtos, kuriose telpa po keturis žmones. Čia įrengta po 2 miegamuosius ir po vonios kambarį. Kaina nakčiai – 216 Eur. Poilsis šiose jachtose labiausiai rekomenduojamas iširusios grupės „One Direction“ gerbėjams – čia penketukas viešėjo savo karjeros pradžioje.

2. „Hammerstein Highland“ namas Montego Bėjuje, Jamaikoje

Čia tilps 12 asmenų, kurie dalysis 6 miegamaisiais ir tokiu pat skaičiumi vonios kambarių. Už naktį čia teks pakloti 1200 Eur. Ištaiginga vila, įsikūrusi Montego įlankos kalvos šlaite, įspūdį paliko tokioms žvaigždėms kaip Meryl Streep bei Tracey Ullman.

Dar vienas įdomus faktas – čia teatro legenda Oscaras Hammersteinas sukūrė garsųjį miuziklą „The Sound of Music“. Įkvėpimo jis sėmėsi ilsėdamasis įstabioje terasoje su vaizdu į kalvas.

3. Svečių namai Naujojo Orleano pakraštyje

Name, kuriame įrengti du miegamieji ir du vonios kambariai, leidžiama nakvoti 4 asmenims. Kaina nakčiai – 245 Eur. Jaukumu ir patogumu pasižymintis statinys apsuptas turistams patrauklių apylinkių.

Dėmesį traukia ne tik įstabus kraštovaizdis, bet ir netoliese esantys restoranai bei barai.

Šį namą galėjo įsiminti filmų „Keista Bendžamino Batono istorija“, kuriame vaidino Bradas Pittas ir Cate Blanchett, bei „Laikraštininkas“, kuriame pagrindinį vaidmenį atliko pati Nicole Kidman, žiūrovai.

4. 1855-aisiais statytas „Creole Mansion“ namas Naujajame Orleane

Penkiaviečiame name – 3 miegamieji ir tiek pat vonios kambarių. Naktis čia atsieis apie 350 Eur. Jeigu esate ekstremalaus poilsio mėgėjas ir norite pajusti tikrąją gūdžiojo prancūzų įkurto miesto dvasią, ši vietelė – kaip tik jums.

Namas, kuriame buvo filmuojami serialai „Amerikietiška siaubo istorija“ („American Horror Story“) ir „Tremėjus“ („Treme“), buvo pastatytas Naujojo Orleano aukso amžiuje. Šis architektūros perlas pasižymi 4,26 metro aukščio lubomis, originaliais gipso bagetais bei raudonmedžio laiptais. Iš pirmo žvilgsnio pastatas atrodo kiek apleistas, tačiau galite būti ramūs – laiptai neįkris (pažymima, kad jie itin tvirti).

5. Paplūdimio namas Manhatan Biče, Kalifornijoje

Nakvynę čia ras 4–7 asmenys. Jiems įrengti 2 miegamieji ir 2 vonios kambariai. Kaina nakčiai – 540 Eur. Jei kada svajojote nukeliauti į praeitį, išmėginkite viešnagę paplūdimio name, kuriame kadaise buvo filmuojamas kultinis serialas „Beverli Hilsas 90210“. Baltai žydras horizontas, susiliejantis su šiltu paplūdimio smėliu, privers pajusti tikrąjį atostogų svaigulį.

Namo teritorijoje įrengta sūkurinė vonia, įmontuota kepsninė ir paruošta spalvinga pramogų karuselė: dviračiai, banglentės, irklentės bei kiti atostogoms paplūdimyje reikalingi atributai, įskaitant ir eilę gultų deginimuisi.

6. Vasarnamis Leik Lure, Šiaurės Karolinoje

Čia rasite net 18 nakvynės vietų. Svečiams skirti 5 miegamieji ir 3 vonios kambariai. Vienos nakties viešnagė čia kainuos apie 340 Eur. Dėmesį į šią poilsiavietę turėtų atkreipti filmo „Purvini šokiai“ gerbėjai.

Čia atsiveria vaizdas į golfo aikštyną, kuriame buvo filmuojama viena šios kino juostos scenų. Veiklos šiame kurorte ras ne tik filmų mėgėjai, bet ir aukštuomenės sporto entuziastai. Viešbučiui priklauso du golfo aikštynai, trys lauko baseinai, baseinas už uždarų durų bei privatus paplūdimys. Netoli kurorto tyvuliuoja žavus tvenkinys, šniokščia krioklys.

7. „Houdini Estate“ kurortas Holivudo kalvose, Kalifornijoje

Name įprastai apsistoja 8–14 žmonių grupės. Svečiams įrengti 4 miegamieji ir 5 vonios kambariai. Viešnagės kaina – 1420 Eur už naktį. Kadaise legendiniam magui Harry Houdini priklausiusių valdų vertė – apie 11 mln. Eur. Holivudo kalvose iškilusio namo teritorija, užimanti 2 hektarus, neabejotinai yra labiausiai trokštama poilsio zona JAV.

Milžiniškame „Houdini Estate“ kieme – visas atostogų paketas: ošia 3 kriokliai, linguoja palmės bei kiti egzotiški augalai, įkurtas SPA, grilis, 7 pavėsinės bei 80 automobilių vietų aikštelė. Iš čia atsiveria vaizdas į kanjoną, o mėgstantiems ilsėtis aktyviai patiks dviračių takai.

8. Paplūdimio vasarnamis Bahamų salyne

Vasarnamyje sutilps iki 10 svečių, kuriems įrengti 4 miegamieji ir 5 vonios kambariai.

Poilsis žavioje vietelėje kainuos 1500 Eur už naktį. Bahamų poilsiavietė itin patraukli dėl čia plytinčio 5 kilometrų ilgio privataus rausvojo smėlio paplūdimio. Gal antrasis faktas ir nebus toks patrauklus, tačiau prieš skyrybas 2016-aisiais čia santykius klijuoti bandė Gwyneth Paltrow ir Chrisas Martinas.

9.Vasarnamis „Sandy Point“ Terkso ir Kaikoso Salose

Karibų salyne, tačiau Jungtinės Karalystės užjūrio teritorijoje, esančiame vasarnamyje vietos užteks 16 žmonių. Jiems įrengti 5 miegamieji ir 6 vonios kambariai. Viešnagės kaina nakčiai – 1274 Eur.

Šioje poilsiavietėje mėgausitės vaiskia Karibų saule, kvėpuosite grynu oru ir klausysitės švelnaus vėjo. Namą supa įstabaus grožio gamta, kurios peizažas kaipmat nuims kamuojančių rūpesčių naštą. Beje, tai – mados dizainerės, DKNY prekės ženklo įkūrėjos Donnos Karan nuosavybė.

10. „Paradise Hills“ vila Finikse, Arizonoje

Čia siūloma viešnagė 10 žmonių, kuriems teks dalytis 4 miegamaisiais ir 5 vonios kambariais.

Nakvynės kaina – 1044 Eur. Poilsiavietė yra iškilusi tarp Paradais Valio kalvų. Manoma, kad būtent ši vietelė buvo tapusi Johno F.Kennedy ir Marilyn Monroe meilės lizdeliu.

Modernusis šedevras – tai nuostabi vieta atokesniam poilsiui nuo įkyraus miesto šurmulio. Vaizdas į kalnus, privatus baseinas – viskas, ko reikia kokybiškai ištiesti kojas ant kušetės.

R.Blažytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.