A. Bružo ir K. Glušajevo nuotykiai Druskininkuose (II dalis)

Savaitgalį paskyrę pažinčiai su Druskininkais, Audrius su Kirilu (vaidina A. Bružas ir K. Glušajevas) kurortą išvažinėjo skersai ir išilgai. Pirmąją dieną tyrinėję kultūrinę miesto dalį, antrąją paskyrė aktyvesniam poilsiui. Daugiau nei 50 kilometrų besidriekiantys dviračių takai – svari priežastis leistis į pažintį su Druskininkų kurortu ant dviejų ratų. Kiekvieną objektą – net ir patį tolimiausią, esantį už Druskininkų – galima pasiekti automobilį paliekant stovėjimo aikštelėje. Ką antrąją dieną aplankė Audrius su Kirilu bei koks muziejus juos sugrąžino į vaikystę – sužinosite vaizdo įraše.

 A. Bružo ir K. Glušajevo nuotykiai Druskininkuose.
 A. Bružo ir K. Glušajevo nuotykiai Druskininkuose.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 18, 2020, 12:30 PM, atnaujinta Jun 18, 2020, 12:38 PM

Visas Audriaus ir Kirilo Druskininkuose aplankytas vietas galite rasti internetiniame puslapyje www.atraskdzukija.lt. Jei norite maršrutą po kurortą susiplanuoti patys, išbandykite nemokamą mobiliąją programėlę „Secrets of Dzukija“.

Straipsnis parengtas projektui „Atrask Dzūkijos gamtą ir kultūrą“. Projektas finansuojamas Europos Sąjungos, Druskininkų savivaldybės ir Lazdijų rajono savivaldybės lėšomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.