Šeštadienį Palangos klube „Exit“ tropikų karščiu svilins didžėjus PP iš Urugvajaus

Orų prognozės sufleruoja saulėtą savaitgalį Palangoje, o klubiniai meteorologai – tropinį karštį klubo „Exit“ vasaros rezidencijoje. Jau šeštadienį klubas sulauks pirmojo svečio iš užsienio. Šokių aikštelėje viešės Urugvajaus klubinės scenos pažiba ir „Beatport“ „topų“ čempionas DJ PP. Pietų Amerikos didžėjų, atvykstantį į „Exit“ iš paties tolimiausio pasaulio taško šį sezoną, pasitiks Lietuvos didžėjus Ignas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 29, 2012, 1:59 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:03 PM

„Tarp didžėjų juokaujama, kad jei DJ PP klubo scenoje reikėtų išsiversti tik su savo produkcija, jos atlikėjui pakaktų ne tik įprastam 2-3 valandų pasirodymui, bet visam savaitgaliui“, – pasakojo „Exit“ programos vadovas Ignas Vanagas.

Nenuostabu – atlikėjo, dar žinomo kaip Gabrielis Rocha, trečiasis vardas galėtų būti Produktyvumas. Prodiuseris bent kartą per savaitę pristato po naują remiksą ar kūrinį, kurie tiesiu taikymu šauna į elektroninės muzikos parduotuvės „Beatport“ topus.

Štai ir šį pirmadienį pasaulį išvydo Khainz kūrinio „ABC8“ remiksas, sukonstruotas DJ PP. Bus daugiau nei keista, jei šis įrašas nenuskambės rytoj po „Exit“ stogu.

Šiandien produktyviojo DJ PP kūrinių pakanka visiems svarbiausiems „house“ muzikos leidėjams – nuo „Toolroom“, „Defected“ iki „Ministry Of Sound“.

Dar 2010-aisiais klubinis autoritetas Markas Knightas „Exit“ svečią titulavo metų atradimu. Šiemet DJ PP produkciją šokių aikštelėse mielai suka ne tik „house“ muzikos geriausieji, bet ir pats „techno“ stovyklos bosas Richie Hawtinas.

Vasariška, skambi, žaisminga ir į orą kelianti „tech house“ muzika, kvėpuojanti tropiniais ritmais. Šia skambesio formule DJ PP sėkmingai vadovaujasi visur: tiek triūsdamas savo studijoje, tiek grodamas pasaulio klubuose.

„Šeštadienio svečias – vienas labiausiai laukiamų didžėjų „Exit“ šią vasarą. Klubinė kultūra Pietų Amerikoje šiuo metu išgyvena savo auksines dienas, o DJ PP yra vienas šios sėkmės kaltininkų“, – sakėIgnas.

Tiesa, DJ PP kelionių grafikas – gerokai platesnis nei Pietų Amerikos teritorija. Didžėjaus vizitas Palangoje – turo po klubinius Europos pliažus dalis. Jau kitą savaitgalį DJ PP registruosis Ibisos ir Vengrijos paplūdimiuose, vėliau aplankys Kroatiją.

Po DJ PP debiuto klube „Exit“ lagaminus kelionei į Palangą pakuos visa virtinė užsienio atlikėjų. Liepą scenoje pasirodys Rene Ameszas, Abelis Ramosas ir Kim Fai. Rugpjūtį „Exit“ vasaros rezidencija sulauks senų draugų G Palo, King Unique ir Kriso Menace'o. Šią kompaniją nuspalvins didžėja Scarlett Etienne.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.