Metalo žvaigždžių „Megadeth“ reportažas apie Vilnių: „Šaunus kaimas su didele bažnyčia“ (video)

Trečiadienį Vilniuje viešėjusi garsioji JAV metalo grupė „Megadeth“ savo gretose turi žmogų, kuris mobiliuoju telefonu įamžina kiekvieną gastrolių stotelę ir šiais įspūdžiais dalijasi su interneto auditorija. Bosininkas Davidas Ellefsonas tokį filmuką susuko ir Vilniuje, kurį iš pradžių palaikė Estijos miestu.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jun 30, 2012, 1:05 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:14 PM

Kadrus iš Lietuvos sostinės, kuriais pasidalijo su gerbėjais visame pasaulyje, D. Ellefsonas įamžino trečiadienį – „Megadeth“ koncerto Vilniaus Teatro arenoje dieną. Pasakojimą apie koncertą galite perskaityti čia.

„Šaunus mažas miestelis, mažas kaimas, jie čia turi visokių mažyčių kavinių ir bažnyčių. Štai – bažnyčia. Jei dėl ko abejoji, eik į bažnyčią. Arba į pilį. Sunkiojo metalo pilį“, - kalba pro viešbučio „Radisson Blu Astorija“ duris žengęs muzikantas.

Toliau jis pamini, kad Vilniaus vairuotojai – labai agresyvūs, sunku pereiti gatvę.

„Kai vakar čia atvykome iš Maskvos, maniau, kad esame Estijoje. Nepažiūrėjau į tvarkaraštį. Bet ne, čia Lietuva“, - komentuoja 47-erių D. Ellefsonas.

Muzikantas mini, kad Vilniuje lyja kas pusvalandį, tačiau jis ir komanda vis tiek išėjo pasivaikščioti, buvo prisėdę pavalgyti.

„Kavinės čia nepriima kreditinių kortelių, todėl teko išsikeisti pinigų“, - pasakoja D. Ellefsonas. Reportaže užfiksuota, kaip jis užsuka į vieną miesto kavinių ir užsisako kavos, džiaugiasi, kad barmenas kalba angliškai.

Pakeliui į Teatro areną muzikantas nufilmavo arkikatedrą.

„Kieta. Turbūt čia didelė bažnyčia. Taip, bažnyčia, galima atspėti iš kryžiaus“, - juokiasi vienas „Megadeth“ įkūrėjų.

Toliau veiksmas persikelia į arenos užkulisius, kuriuos Davidas lygina su dideliu sandėliu.

„Koncertas bus geras. Čia ne klubas, o didelė erdvė. Bus gerai“, - Davidą patikina kitas grupės narys.

Persirengimo kambaryje muzikanto žvilgsnis ir kamera nukrypsta į ant sienų kabančius įvairių renginių ir spektaklių reklamos plakatus.

„Tikra erotika“, - spektaklio „Ugnies veidas“ plakatu susižavi D. Ellefsonas. Netrukus jį pradžiugina gastrolių vadybininkės paduotas krepšys su švariais skalbiniais. 

„Niekada nežinai, kokius rūbus gausi – šlapius, neišskalbtus, ar jie apskritai nedings“, - juokiasi grupės komandos narys.

Reportažą baigia iš scenos pakraščio nufilmuoti vaizdai.

D. Ellefsono įspūdžiai iš „Megadeth“ viešnagės Vilniuje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.