Albumo apžvalga. Cheryl „A Million Lights“ (video)

Britų merginų grupės „Girls Aloud“ narė iš pradžių buvo žinoma kaip Cheryl Tweedy, vėliau, ištekėjusi už futbolininko Ashley Cole'o – kaip Cheryl Cole. Sportininkas, žinia, svetimavo į kairę ir į dešinę, todėl po skyrybų dainininkė save vadina tiesiog Cheryl. „A Million Lights“ - trečiasis solinis jos albumas.

Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys ("Lietuvos rytas")

Jul 1, 2012, 1:00 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 1:37 PM

Pastarieji pora metų nebuvo itin smagūs Cheryl, kuri vadinama viena seksualiausių Anglijos moterų. Iš pradžių – skyrybos, tada – išmetimas iš TV šou „X Faktorius“ teisėjos kėdės. Tačiau sėdėti ir žliumbti – ne jos būdui. Užsimiršti padeda muzika – ne tik jai, bet ir jos gerbėjams, nes „A Million Lights“ netrūksta efektingų akimirkų.

Garsios fotografės Ellen von Unwerth sukurtas viršelis, dainas įrašyti pradėję „The Black Eyed Peas“ narys will.i.am, Calvinas Harrisas, Taio Cruzas ir eilė kitų garsių atlikėjų bei prodiuserių – ko jau ko, o pinigų šiam projektui nepagailėta.

Pastangos atsipirko – daina „Craziest Things“ (įrašyta su will.i.am) kala į ausis dabstepo ritmu, „Screw You“ (įrašyta su reperiu Wretch 32) suka į sintetinės popmuzikos teritoriją, „Ghetto Baby“ - ritmenbliuzo hitas, kuris turėtų atrasti savo vietą ir JAV radijo stočių eteryje. Pastarąją dainą, beje, specialiai Cheryl albumui sukūrė viena „karščiausių“ šių metų žvaigždžių Lana Del Rey. Viena geriausių albumo dainų, jausminga baladė „Telescope“, kažkodėl palikta tik tiems, kurie pirks brangesnę disko versiją su papildomais kūriniais. Keistas sprendimas.

Viskas labai stilinga, prodiusuota pagal naujausias madas, išdailinta ir apgalvota. Moderni popmuzika, puikiai paslepianti faktą, kad vokalo galimybėmis Cheryl tikriausiai nusileistų ne vienam Lietuvos karaokės konkurso dalyvius. Tačiau „A Million Lights“ - neabejotinai melodingiausias ir brandžiausias iš visų trijų Cheryl albumų. O be to, esminis žodis čia yra ne „kūryba“, o „produktas“. Jį dainininkė ir jos komanda sukūrė puikų – skanų, lengvai suvirškinamą, gražiai įpakuotą. Tokiais atvejais pakanka, kad muzika būtų pakenčiama, o ji šį sykį – netgi geresnė.

Įvertinimas – 8 iš 10.

Albumą reklamuojanti daina „Call My Name“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.