„Vilnius Temperature“ objektyve - antradienį sostinėje nemokamą koncertą surengsianti grupė „ReedNoBrass“ (video)

Kūrybinis kolektyvas „Vilnius Temperature“ toliau linksminasi, filmuodamas akustinius Lietuvos ir užsienio muzikos atlikėjų pasirodymus. Nuo Andriaus Mamontovo iki islandų žvaigždžių „Gus Gus“ - tokį filmukų arsenalą sukaupusi komanda dabar pristato jauną Lietuvos „indie“ grupę „ReedNoBrass“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-02 13:32, atnaujinta 2018-03-18 12:58

Prieš metus susibūrusi grupė tarp savo įkvėpėjų mini grupes „Fleet Foxes“, „Coldplay“, „Cold War Kids“. Lyriką su roko energija derinantys muzikantai jau pelnė pripažinimą Lietuvos festivalių scenose - šįmet koncertavo alternatyvios muzikos apdovanojimų ceremonijoje T.Ė.T.Ė., o prieš savaitę drebino festivalio „Loftas Fest“ sceną. Antradienį grupė pasirodys sostinės „Vienuolyno kieme“ - čia tęsiama visapusiškai sėkminga gyvo garso koncertų serija  „Jack Daniel's Studio No. 7“.

Grupės vokalistas Imantas Reed kadaise bandė laimę TV muzikiniuose projektuose, bet greitai suprato, kad tos scenos nekenčia, savo lėšomis nutraukė visus kontraktus ir subūrė "indie" roko grupę. Visi „ReedNoBrass“ nariai – jauni profesionalai, baigę muzikos mokyklas, žinantys kaip reikia groti pagal vadovėlį, bet principingai bėgantys nuo akademinės muzikos modernaus roko link. Tik pernai startavusios grupės koncertų geografijoje – ir Vokietijos bei Lenkijos klubai, diskografijoje – pirmasis minialbumas „id“, tarp kurio dainų puikuojasi ir 2012-ųjų vasaros meilės himnas „I Want You Back“. 

Grupės „ReedNoBrass“ pasirodymas, kaip ir visi šios serijos koncertai, žiūrovams nekainuos nieko - belieka tik ateiti. Vartai atkeliami 18 val., koncerto pradžia – 20 val.

„Vilnius Temperature“ kvietimu muzikantai atliko dainą „I Want You Back“. Jos įrašas - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.