Dainininkas B. Adamsas Lietuvoje pabus tik pusdienį

Šiandien Vilniaus „Siemens“ arenoje su grupe koncertuosiantis Bryanas Adamsas žada Lietuvoje neužsibūti. Atlikėjas į Vilnių privačiu lėktuvu atskirs šiandien popiet ir vyks tiesiai į areną ruoštis 20 valandą prasidėsiančiam beveik trijų valandų trukmės koncertui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2012, 1:26 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:04 PM

„Šį kartą atlikėjo viešnagė mūsų šalyje bus labai trumpa. Jis visiškai neturės laiko pasižvalgyti po Vilnių. Tik atskridęs, skubės į repeticiją arenoje. Nors esame atlikėjui Vilniuje užsakę viešbučio apartamentus, tačiau iš B. Adamso atstovų esame gavę patvirtinimą, jog atlikėjas iš karto po koncerto privačiu lėktuvu išskris namo“, – sako B. Adamso koncertą organizuojančios bendrovės „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Atlikėjas į Vilnių atvyks iš Rygos, kur vakar vyko Latvijos publikai skirtas jo ir grupės koncertas. Nors po koncerto Vilniuje atlikėjas turės keletą laisvų dienų, jis pageidavo iš karto išvykti namo pas savo šeimą – jo laukiančią gyvenimo partnerę bei pirmagimę Mirabella Bunny.

Bryanas Adamsas džiaugiasi žinodamas, jog šiandien Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiantį jo koncertą stebės pilnutėlė sostinės arena bei džiaugiasi, jog mūsų šalies gerbėjai jo vis dar nepamiršo.

„Į šįvakar vyksiantį koncertą turime likusius apie 500 sėdimų bilietų, kurie paskutinėmis valandomis taip pat sparčiai graibstomi, stovimi bilietai jau visi parduoti“, – teigia J. Vėželis bei prašo į koncertą vyksiančių žiūrovų į areną atvykti šiek tiek anksčiau ir taip pasistengti išvengti prieš pat koncerto pradžią susidarančių grūsčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.