J. Didžiulis ruošia solinį projektą ir atkuria grupę TWNKL

Dviejų Lietuvoje gerai žinomų muzikantų duetas „The Ball & Chain“ pastarąją savaitę gyvena skirtingomis nuotaikomis. Erica Jennings šiuo metu su vaikais ilsisi Lietuvos pajūryje, o kita dueto pusė Jurgis Didžiulis šią vasarą ruošiasi nuversti kalnus, todėl darbuojasi Vilniuje.

„Pasiilgau smarkių vakarėlių su grupe, todėl atsirado peno naujai kūrybai su scenos chuliganais TWNKL“, – sako J. Didžiulis.<br>J. Stacevičius
„Pasiilgau smarkių vakarėlių su grupe, todėl atsirado peno naujai kūrybai su scenos chuliganais TWNKL“, – sako J. Didžiulis.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2012, 1:46 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 11:59 AM

„Dabar esu studijoje ir čia būsiu iki savaitgalio. Šią vasarą dienos šviesą turėtų išvysti du nauji mano projektai“, – mįslę užmena muzikantas.

Paprašytas atskleisti daugiau detalių apie savo planus, Jurgis išduoda, jog dar šią vasarą gerbėjai išgirs jo solinę kūrybą. Taip pat šią vasarą į studiją susibūrė sena jo kompanija TWNKL.

„Šiek tiek pasiilgau smarkių vakarėlių su grupe, todėl atsirado peno naujai kūrybai su scenos chuliganais ir klubinį roką atstovaujančia grupe TWNKL“, – išsiduoda Jurgis ir paprašo šiek tiek kantrybės.

Bet kuriuo atveju, kol muzikinė odisėja vyksta studijoje Vilniuje, Jurgis ir Erica nenustoja savo gerbėjus džiuginti „The Ball & Chain“ kūryba, kuri jau spėjo sužavėti tūkstančius žmonių.

„Labai pasiilgau žmonos, kuri dabar pajūryje. Šį savaitgalį su ja susitiksime scenoje“, – omenyje turėdamas jųdviejų liepos 6 d. koncertą ant stogo „SKY21“ terasoje Klaipėdoje, sako J. Didžiulis.

„SKY21“ terasoje Klaipėdoje jau šį penktadienį jiedu atliks „The Ball & Chain“ programą, tačiau, kaip visada, žada susirinkusius gerbėjus išjudinti ir viena kita daina iš jų praeities, kai abu grojo skirtingose grupėse – „Skamp“ ir „InCulto“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.