Grupė „Depeche Mode“ Vilniuje koncertuos 2013-ųjų gegužę?

Garsioji britų grupė „Depeche Mode“ kitų metų gegužės 16-ąją koncertuos Lietuvos sostinėje, skelbia jos kūrybai skirta vokiška interneto svetainė. Joje atsirado neva nutekėjęs kitų metų grupės gastrolių grafikas, kuriame įrašyti ir trys pasirodymai Baltijos šalyse. Jei ši žinia pasitvirtins, tai bus trečioji grupės viešnagė Lietuvoje.

Interneto svetainė "depechemode.de" teigia, kad grupė "Depeche Mode" kitų metų gegužę koncertuos Lietuvoje.<br>T. Bauras
Interneto svetainė "depechemode.de" teigia, kad grupė "Depeche Mode" kitų metų gegužę koncertuos Lietuvoje.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Jul 5, 2012, 6:51 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 9:55 AM

Kad „Depeche Mode“ šiuo metu įrašų studijoje ruošia naują albumą – niekam ne paslaptis. Grupės dainininkas Dave'as Gahanas taip pat yra užsiminęs, kad kitais metais trijulė surengs pasaulines gastroles.

„Depeche Mode“ 2001 metais koncertavo Vilniaus Vingio parke, o 2006-aisiais – Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Grupė 2009-ųjų gegužę turėjo koncertuoti Vilniaus „Žalgirio“ stadione, tačiau pasirodymas buvo atšauktas dėl D. Gahano ligos. Teigiama, kad tada muzikantai žadėjo grąžinti skolą lietuviams ir būtinai mūsų šalį aplankyti kito koncertų turo metu.

Interneto svetainėje „depechemode.de“ pasirodė neva į viešumą nutekėjęs kitų metų grupės gastrolių grafikas. Pabrėžiama, kad nėra galimybių patikrinti šios informacijos autentiškumo.

Šis grafikas skelbia, kad grupė gastroles kovo 10-ąją pradės Vašingtone, iki gegužės pradžios koncertuos už Atlanto, o gegužės viduryje persikels į Europą. Pasirodymas Vilniuje gegužės 16-ąją esą bus pirmasis grupės gastrolių koncertas šiame žemyne. Į grafiką įrašyti ir pasirodymai Rygoje ir Taline, taip pat - koncertai Vokietijos festivaliuose „Rock Am Ring“ ir „Rock Im Park“. Gastroles liepos pabaigoje neva ketinama baigti pasirodymu Varšuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.