Prie „Pop Ladies” merginų prisijungė ir dainininkė Atlanta

Dainininkės Elenos Puidokaitės – Atlantos gerbėjai gali džiūgauti. Žinomą atlikėją nuo šiol scenoje jie matys kur kas dažniau. Atlanta prisijungė prie „Pop Ladies“ merginų grupės.

„Teks greitai išmokti penkiolika naujų dainų. Mano debiutas su „Pop Ladies“ merginomis jau kitą savaitę“, - šypsojosi atlikėja.<br>T. Bauras
„Teks greitai išmokti penkiolika naujų dainų. Mano debiutas su „Pop Ladies“ merginomis jau kitą savaitę“, - šypsojosi atlikėja.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 6, 2012, 6:31 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 9:19 AM

Portalui lrytas.lt atlikėja pasakojo, kad papildyti Natalijos Bunkės, Katažinos Nemycko, Oksanos Pikul ir Liepos Mondeikaitės ketveriukę ji nusprendė todėl, kad vasarą ir rudens pradžioje Katažinai dažnai tenka koncertuoti vestuvėse, o L. Mondeikaitė intensyviai ruošiasi šokių projektui „Šok su manimi“, kuris netrukus startuos.

Kažkuriai merginai tądien negalint koncertuoti, Atlanta žengs į sceną ir pagelbės likusioms merginoms.

„Teks greitai išmokti penkiolika naujų dainų. Mano debiutas su „Pop Ladies“ merginomis jau kitą savaitę“, - šypsojosi atlikėja.

Šiuo metu Kretingoje su dukra Saule ir draugais poilsiaujanti dainininkė solinės karjeros taip pat nenutrauks. Vasaros koncertai pajūryje jau suplanuoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.